Dronning Elizabeth og prins Harry:

Unikt forhold: - Hun forguder ham

Prinsen og monarken - barnebarn og bestemor - skal ha et helt spesielt bånd.

GODT FORHOLD: Det er tydelig å se at dronning Elizabeth og prins Harry har et helt spesielt forhold - til tross for skandalene. Foto: Steve Parsons / Pool via Reuters / NTB
GODT FORHOLD: Det er tydelig å se at dronning Elizabeth og prins Harry har et helt spesielt forhold - til tross for skandalene. Foto: Steve Parsons / Pool via Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke mange mennesker i denne verden som kan få dronning Elizabeth (96) til å si ja til de merkeligste ting.

Det er imidlertid noe annet når det kommer fra prins Harry (37), som gjennom årene har bevist at han kan få bestemoren til å vise sin humoristiske side.

Monarken skal nemlig ha et helt spesielt bånd til barnebarnet, ifølge kilder til People, som nå deler et lite innblikk fra det unike forholdet mellom de to kongelige.

KLEINT: Det gikk ikke helt etter planen da Meghan Markle skulle overrekke et trofé til prins Harry og hans lagkamerater. Video: Rødt Kort / Pambou. Vis mer

- Forguder ham

Det er for lengst kjent at prins Harry har trukket seg tilbake fra sine kongelige plikter. I senere år har det tilsynelatende vært rifter innad i den britiske kongefamilien, men båndet til bestemor Elizabeth skal fremdeles være sterkt.

Blant annet har det tidligere blitt kjent at prinsen og regenten holder kontakten via videosamtaler - for å holde Elizabeth oppdatert på barna hans, Archie (2) og Lilibet (1). Sistnevnte er for øvrig oppkalt etter monarken.

FANGET PÅ KAMERA: Denne kommentaren fra dronning Elizabeth skapte stor oppmerksomhet. Foto: PA Media. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

- En ting om dronningen, er at hun må klare å være bestemor, men også hvordan det påvirker den bredere institusjonen, sier en kongelig kilde til People.

- Hvis Harry spør, sier dronningen ja - siden hun forguder ham, sier kilden om det spesielle båndet mellom bestemor og barnebarn.

- Fantastisk å se henne

I april, da Harry var på plass for Invictus Games i Nederland, tok han også turen innom bestemorens hjem på Windsor Castle.

Kort tid etter delte prinsen selv detaljer fra møtet - som ble holdt bak lukkede dører.

PRINS HARRY: Prins Harry snakket med Oprah i en serie med Apple. Vis mer

- Hun hadde svært mange ord til team U.K., noe som allerede har blitt formidlet til de fleste av dem, fortalte prinsen i et TV-intervju med BBC ONE.

Lykkønskningene fra dronningen skal ha kommet til britene som deltar i Invictus Games.

- Det var fantastisk å se henne. Jeg er sikker på at hun hadde elsket å være her hvis hun kunne, fortsatte prinsen.

LES OGSÅ: Dronningtittelen: - Skaper splid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer