Dronning Elizabeth og prins Harry:

Unikt forhold: - Hun forguder ham

Prinsen og monarken - barnebarn og bestemor - skal ha et helt spesielt bånd.

GODT FORHOLD: Det er tydelig å se at dronning Elizabeth og prins Harry har et helt spesielt forhold - til tross for skandalene. Foto: Steve Parsons / Pool via Reuters / NTB
GODT FORHOLD: Det er tydelig å se at dronning Elizabeth og prins Harry har et helt spesielt forhold - til tross for skandalene. Foto: Steve Parsons / Pool via Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke mange mennesker i denne verden som kan få dronning Elizabeth (96) til å si ja til de merkeligste ting.

Det er imidlertid noe annet når det kommer fra prins Harry (37), som gjennom årene har bevist at han kan få bestemoren til å vise sin humoristiske side.

Monarken skal nemlig ha et helt spesielt bånd til barnebarnet, ifølge kilder til People, som nå deler et lite innblikk fra det unike forholdet mellom de to kongelige.

- Forguder ham

Det er for lengst kjent at prins Harry har trukket seg tilbake fra sine kongelige plikter. I senere år har det tilsynelatende vært rifter innad i den britiske kongefamilien, men båndet til bestemor Elizabeth skal fremdeles være sterkt.

Blant annet har det tidligere blitt kjent at prinsen og regenten holder kontakten via videosamtaler - for å holde Elizabeth oppdatert på barna hans, Archie (2) og Lilibet (1). Sistnevnte er for øvrig oppkalt etter monarken.

- En ting om dronningen, er at hun må klare å være bestemor, men også hvordan det påvirker den bredere institusjonen, sier en kongelig kilde til People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.