Underholdt kjøkkenkunder

Iført cowboy-klær leste prinsesse Märtha eventyr på fest!

POPULÆR: Märtha er svært populær hos både voksne og barn. Men nå kommer nok kritikken igjen ... Foto: Se og Hør, Andreas Fadum
POPULÆR: Märtha er svært populær hos både voksne og barn. Men nå kommer nok kritikken igjen ... Foto: Se og Hør, Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det har vært relativt stille rundt prinsesse Märtha Louise (34) og hennes private næringsvirksomhet den siste tiden. Etter at hun i 2002 ga avkall på tittelen Hennes Kongelige Høyhet og apanasjen på 120.000 kroner, etablerte hun enkeltmannsforetaket Prinsesse Märtha Louises Kulturformidling.

Kritikken haglet – blant annet fra flere politikere som mente det var galt å bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng.

Nå blusser kritikken om hennes ”dobbeltrolle” garantert opp igjen …

Lørdag leste prinsessen eventyr på kjøkkenprodusenten Noremas jubileumsfest. Märtha var festens store overraskelse – og det var stor jubel da hun ble introdusert av Dag Erik Pedersen.

Märtha hadde for anledningen kledd seg ut som cowboy, akkurat som alle de andre deltagerne. Dette skriver Ringerikes Blad.

- Jeg har ingen kommentar til avtalen vi har med prinsessen, sier personalsjef Steinar Hagen.

Apparatet rundt prinsessen har aldri villet opplyse hvor mye hun tar for en opptreden. Men det er en kjent sak at norske kjendiser får betalt mange titall tusen for en kort opptreden på slike arrangementer …

Les mer om Märtha og andre kongelige i dagens Se og Hør!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer