- Umulig å snakke med de døde

Snåsamannen nekter å tro på Märtha Louise (38).

TSH: Märtha Louise brukte en av TSH-kjolene i forbindelse med Kronprinsesse Victorias bryllup i Sverige. Foto: SCANPIX
TSH: Märtha Louise brukte en av TSH-kjolene i forbindelse med Kronprinsesse Victorias bryllup i Sverige. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise er i hardt vær om dagen etter at hun i et intervju med Stavanger Aftenblad, uttalte at hun kontakter de døde. Men Snåsamannen, som selv er sterkt troende og som skal ha hjulpet tusenvis av mennesker, tror ikke på prinsessen.

- Det er umulig å snakke med de døde. Jeg har heller aldri prøvd og skal aldri gjøre det heller, sier Joralf Gjerstad (84) til VG.


- De som er døde har ingen kontakt med livet på jorden. Å spekulere i tanker om dødsriket er farlig, sier Gjerstad i intervjuet, og er spesielt bekymret for folk med psykiske problemer som forsøker å oppnå kontakt.

Han presiserer at han ikke kritiserer prinsessen, men han uttaler klart at de hun påstår at hun gjør ikke er mulig. Mandag fikk prinsessen også hard kritikk fra en rekke biskoper etter at hun uttalte at:

«Det er ikke vanskelig å komme i kontakt med de døde heller, på samme måte som med englene. Også den kontakten kan vi opprette når som helst, når vi ønsker det».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Advarer Märtha mot å konktakte de døde