<strong>GIR SIN STØTTE TIL DE NORSKE TERROROFRENE:</strong>  Sarah Ferguson sier til Se og Hør at hun er sjokkert over terroraksjonene i Oslo og på Utøya. Her er Ferguson i Norge under en  middag i regi av Oslo Freedom Forum i 2010. Foto: SCANPIX
GIR SIN STØTTE TIL DE NORSKE TERROROFRENE: Sarah Ferguson sier til Se og Hør at hun er sjokkert over terroraksjonene i Oslo og på Utøya. Her er Ferguson i Norge under en middag i regi av Oslo Freedom Forum i 2010. Foto: SCANPIX Vis mer

- Umulig å forstå smerten

Norgesvennen Sarah Ferguson er sjokkert over terroraksjonene i Oslo og på Utøya.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prins Andrews eks-kone Sarah Ferguson (51) sier til Se og Hør at hun er sjokkert over terroraksjonene i Oslo og på Utøya.

- Dette grusomme marerittet gjør meg sjokkert, lei meg og nedbrutt. Det er umulig å forstå hvilken smerte de berørte familiene opplever nå, og i en slik tid er kjærlighet og støtte det eneste vi kan gi, sier hun eksklusivt til bladet.

Ferguson har de siste årene besøkt Norge en rekke ganger med sin nære venn, mangemillionæren Geir Frantzen, og har tidligere uttalt at hun elsker landet vårt.

Sarah - som selv har et nært forhold til sine døtre Eugenie og Beatrice, sier hun sender sin dypeste støtte til de etterlatte.

- Ingen ord kan fylle tomrommet hos de berørte. Jeg sender min dypeste sympati og støtte til alle som sørger, sier hun til Se og Hør, og presiserer at hun gjør det med all sin kjærlighet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Breivik kontaktet Playboy-Monica

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer