Prins Harry:

Ukjent kvinne med avsløringer om prinsen

Catherine Ommanney hevder hun hadde et kortvarig forhold til prins Harry.

KALLENAVN: Den hittil ukjente kvinnen kan blant annet avsløre hva slags kallenavn hun hadde på prins Harry. Foto: Splash News/NTB
KALLENAVN: Den hittil ukjente kvinnen kan blant annet avsløre hva slags kallenavn hun hadde på prins Harry. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er knyttet stor spenning til prins Harrys (38) nye bok, «Spare», som har lanseringsdato 10. januar 2023.

Allerede før boken i det hele tatt har kommet på markedet kan prinsen, ifølge Hello Magazine, kalle seg en bestselgende forfatter.

Forhåndssalget har tatt av og det er ventet at boken skildrer en følelsesmessig, sterk historie om hvordan det har vært for prinsen å vokse opp i den britiske kongefamilien.

Ifølge nettstedet vil det trolig også dukke opp en rekke avsløringer om hans første møter med det som etter hvert ble kona hans, hertuginne Meghan (41).

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

- Fullstendig målløs

I forbindelse med at det nærmer seg lanseringsdatoen, har en av prinsens angivelige tidligere flørter kommet på banen.

Catherine Ommanney (51) har overfor The Sun uttalt seg om forholdet hun skal ha hatt med prinsen, som varte i omtrent en måned. På tidspunktet var hun 34 år og mor til to, mens prinsen var 21 år gammel.

Til tross for aldersforskjellen på 13 år, beskriver kvinnen at hun hadde en fantastisk tid med prinsen i 2006 og at de blant annet forsto hverandres humor.

- Han ga meg det mest utrolige, lidenskapelige kysset jeg noen gang har fått. Jeg var fullstendig målløs, har hun blant annet uttalt ifølge The Sun.

51-åringen har videre fortalt at de to skal ha oppført seg som «tenåringer» og kysset lidenskapelig under datene de var på. Hun hevder de også poserte sammen på et bilde, mens de satt i et badekar.

PRINS HARRY: Prins Harry i samtale med Oprah. Vis mer

Avsløringene stopper imidlertid ikke der. Ommanney mener prinsen drømte om et helt vanlig liv og at han hadde en spesiell vane: Han spiste ofte kjærlighet på pinne. Dette skal være bakgrunnen for kallenavnet hun hadde på ham, som var «baby».

- Ønsker ham lykke

Relasjonen skal imidlertid ikke ha vært av det langvarige slaget, det ble bare noen dater før prins Harry etter hvert skal ha brutt kontakten.

Det er i lys av prinsens kommende bok at kvinnen nå kommer med avsløringene, fordi prinsen skal ha inkludert en rekke andre ekskjærester i historien han forteller.

- Jeg tviler på at jeg kommer til å være i Harry's bok ettersom en prins ikke kan være sammen med en 34 år gammel mor til to, uttaler kvinnen til The Sun.

EN GOD AVGJØRELSE: Kronprins Haakon utalelser om avgjørelsen rundt prinsesse Märta Louise rolle. 8. november ble det kjent at hun skal slutte å representere kongehuset. Video: Jonathan Gaathaug Nielsen. Vis mer

Selv om 51-åringen tilsynelatende ikke er inkludert i den kommende boken, ønsker hun ham alt godt.

- Jeg håper Meghan tar vare på ham og jeg ønsker ham ingenting annet enn lykke og suksess, for han er veldig modig, karismatisk, utrolig morsom, intelligent og et nydelig menneske.

Ommanney er kjent fra realityprogrammet «The Real Housewives of DC», og skal ha vært separert fra eksmannen Stephan da hun og Harry møtte hverandre på Art Bar i London mai 2006.

LES OGSÅ: - Føler seg sveket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer