Durek Verrett:

Ukjent ekteskap vekker oppsikt

Nye avsløringer om Durek Verrett vekker oppsikt.

OPPSIKTSVEKKENDE: Durek Verretts fortid fortsetter å vekke oppsikt i Norge og internasjonalt. Nå er det dukket opp enda flere detaljer om hans tidligere liv. Foto: Lise Åserud / NTB
OPPSIKTSVEKKENDE: Durek Verretts fortid fortsetter å vekke oppsikt i Norge og internasjonalt. Nå er det dukket opp enda flere detaljer om hans tidligere liv. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai 2019 bekreftet prinsesse Märtha Louise (50) at hun hadde funnet lykken med den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (47). Nå er det gått drøye tre år, og paret virker like lykkelige som de gjorde da forholdet ble kunngjort på Instagram.

SJOKK: I en episode av «Sofa» fikk seerne sjokk da de så sjaman Durek. Video: TV 2 Vis mer

Det har også gått rykter om et mulig giftermål. Verrett har for lengst sørget for å få tillatelse fra prinsessens foreldre, og skal allerede ha kjøpt inn en ring. Nå venter bare en eventuell forlovelse, før Norge får atter et kongelig bryllup.

Likevel blir det ikke Verretts første. Det viser seg nemlig at amerikaneren tidligere har vært i et fire langt år ekteskap. Les hele historien på Se og Hør Pluss her.

Oppsiktsvekkende

Som 30-åring ble han nemlig kjent med den da 21 år gamle tsjekkiske kvinnen Zaneta Marszalkova (nå 39) gjennom felles venner. Møtet ga dem begge sommerfugler i magen, og de brukte ikke lang tid på å bli gift.

Bryllupet sto i Los Angeles den 2. juni 2005. Durek og Zaneta var gift i nærmere fire år før det ble brudd. Men ektefellene skiltes ikke akkurat som venner.

VIL IKKE: I en episode av «Märtha» fortalte Märtha Louise hvorfor Durek Verrett ikke vil flytte til Norge. Video: TV 2 Vis mer

Den selvutnevnte sjamanen har spekulert på om grunnen til at hun giftet seg med ham var for å få et såkalt green card, altså det som gir utlendinger i USA tillatelse til å bo og jobbe der.

Les mer om ekteskapet og Verretts uttalelser på Se og Hør Pluss her.

Verken Verrett eller Marszalkova har hatt ønske om å uttale seg til Se og Hør om saken.

Fremtidsplaner

Se og Hør har tidligere omtalt at det var klart for sjokkbryllup for Durek og Märtha etter en kommentar fra førstnevnte på det sosiale mediet TikTok.

På TikTok fikk Verrett spørsmål fra en TikTok-bruker som lurte på når kong Harald (85) kommer til å sende ut pressemelding om at det blir bryllup. På dette svarte Verrett: «Snart, i løpet av dette året, bror». Dette måtte han senere dementere, og han mente seg misforstått.

OVERRASKER: Märtha Louise dukker opp i en uvant setting i den tredje «Lange Flate Ballær»-filmen. Video: Fra Øverste Hylle Vis mer

I et stort og eksklusivt intervju med det amerikanske magasinet Vanity Fair høsten 2020 fortalte Verrett derimot at han hadde fått kongeparets velsignelse til å gifte seg med prinsessen.

- Durek spurte kongen og dronningen om deres velsignelse. Han forteller at de sa ja, etter at de hadde spurt ham litt ut om hans karriereutsikter, skrev Vanity Fair-journalisten.

Hvor fremtiden bærer, vil tiden vise. Det blir derimot trolig ikke i USA. Nylig ble det kjent at planene om en flytting over Atlanterhavet er lagt på is.

LES OGSÅ: - Det som skjedde var forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer