Kronprinsparet:

- Typisk de to

Ikke redde for å vise kjærtegn i offentligheten.

BURSDAGSTUR: Kronprinsparet besøkte nylig Bykle, i forbindelse med sine bursdagsreiser rundt i Norge. Foto: Lise Åserud / NTB
BURSDAGSTUR: Kronprinsparet besøkte nylig Bykle, i forbindelse med sine bursdagsreiser rundt i Norge. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) fyller begge 50 år i år, henholdsvis 20. juli og 19. august.

I forbindelse med 50-årsdagene skal kronprinsparet på fem reiser til ulike deler av landet. Den første turen gikk til Stord i februar, og i forrige uke besøkte de Vinje i Telemark og Bykle i Setesdal.

- Vi gleder oss utrolig til de fine reisene vi skal gjøre rundt om i Norge, og få lov til å fordype oss litt i de tingene vi er interessert i. Første tur nå går jo snart til Rauland. Det gleder jeg meg helt utrolig til. Jeg skal veve et telemarksteppe sammen med noen vevdamer, som jeg kjenner godt fra før av, fortalte Mette-Marit til Se og Hør tidligere i vinter.

Da kronprinsparet var i Bykle, var de vitner til det kongehuset på sine nettsider beskriver som en magisk kveld i Bykle gamle kirke. Der fikk de se og høre dans og musikk fra Setesdal.

Bilder tatt inne i kirken viser kronprinsparet nyte underholdningen. Det ser også ut til at de nøt hverandres selskap, ettersom Mette-Marit viste kjærlighet ved å legge hodet sitt på skulderen til Haakon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer