Hertuginne Meghan:

- Tvunget til å slette bilder av Meghan

Hertuginne Meghans nære venn og smykkedesigner, Jennifer Meyer, har delt en rekke bilder av henne i sine smykker. Det skal ikke ha vært særlig populært.

SMYKKER SEG: Hertuginne Meghan har en enorm smykkesamling. Her med sin vakre forlovelsesring hun fikk i november 2017. Foto: NTB Scanpix
SMYKKER SEG: Hertuginne Meghan har en enorm smykkesamling. Her med sin vakre forlovelsesring hun fikk i november 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Da hertuginne Meghan (38) giftet seg inn i den britiske kongefamilien i fjor, var det som kjent en rekke regler hun måtte følge og flere livsendringer hun måtte gjøre da hun gikk fra å være skuespiller og kjendis til å bli hertuginne og kongelig.

Hun har stor påvirkningskraft og alt hun foretar seg blir observert med argus øyne. Det er derfor kanskje ikke særlig overraskende at Buckingham Palace nå har fått flere bilder fjernet av henne fra sosiale medier.

Da Meghan og prins Harry (35) giftet seg for halvannet år siden slettet førstnevnte sin egen Instagram-profil og har blitt langt mer privat enn tidligere, til tross for offentlige oppdrag.

Likevel dukker det stadig opp bilder av henne på blant annet Instagram, som flere av kjendisvennene hennes deler. Ifølge den britiske tabloidavisen Mirror skal en av Meghans nære venner, smykkedesigner Jennifer Meyer, nå ha fått beskjed om å slette flere bilder av henne.

Ifølge avisen skal 38-åringen ha bært smykkene til venninnen ved flere anledninger, og skal blant annet også ha blitt fotografert med disse på. Meyer har i ettertid reklamert for at smykkene hennes er blitt brukt av hertuginnen ved å dele bilder på Instagram og på egen hjemmeside, og har også lagt ved lenker til hvordan man kan kjøpe de aktuelle smykkene.

Men nå skal hun altså ha blitt nødt til å fjerne disse. En kongelig kilde forteller nemlig følgende til avisen:

- Jennifer Meyer fikk beskjed om å fjerne bildene og beskjed om hvor skadelig dette kan være for Meghan og for kongefamilien.

- Vil tjene på dette

I løpet av det siste året skal Meghan ha blitt observert med venninnens smykker minst ti ganger.

Sjefsredaktør for Majesty Magazine, Ingrid Seward, mener at Meghan igjen viser at hun sliter med å skille rollen som kjendis og kongelig.

- Det er ingen tvil om at Jennifer Meyers merke vil tjene på dette, sier PR-ekspert Jason Panudy til avisen.

Smykkedesigneren og Meghan skal ha vært venner i mange år, og Jennifer er også god venn med andre store kjendiser, blant andre «Friends»-stjernene Jennifer Aniston og Courteney Cox.

I tillegg har Reese Witherspoon, Chrissy Teigen, Scarlett Johansson, Jenna Dewan, Hailey Bieber, Jessica Alba, Amanda Seyfried, Gwyneth Paltrow, Emilia Clarke og Kate Hudson blitt avbildet med Meyers smykker.

Svindyr samling

Hertuginne Meghan bærer stadig flotte smykker når hun lar seg fotograferes og er ute på oppdrag, og det er ikke bare venninnens design hun bruker. I juni pratet Daily Mail med flere eksperter på temaet, og anslo at smykkene hun har brukt de siste 18 månedene har en verdi på elleville 6,5 millioner norske kroner.

Totalt består smykkesamlingen til hertuginnen av 91 forskjellige deler, som inkluderer ringer, halskjeder og øredobber. Noe av det er nytt, mens andre deler er arvet. Blant annet har Meghan fått mye oppmerksomhet for å bruke prinsesse Dianas gamle smykker.

Hertuginnens avdøde svigermor var kjent for å ha dyr smak, noe som altså reflekterer seg på hertuginnens smykkestil nå.

Gjennomsnittlig koster hvert smykke hele 71 400 kroner, men enkelte av dem koster mye mer enn det. Etter bryllupet i fjor viste hertuginnen seg med en stor blå ring, som en gang i tiden tilhørte prinsesse Diana. Det er anslått at den store ringen, som er omgitt av diamanter og støpt i gull, koster omtrent 700 000 norske kroner.

Da det årlige arrangementet Trooping of the Colour ble arrangert tidligere i sommer, dukket hun også opp med en ny ring. Den store ringen skal koste rundt 50 000 kroner, og skal ha vært en såkalt «push present» til Meghan.

Selv om enkelte av smykkene hennes altså er dyre og laget av edelstener eller perler, har hun også sansen for enklere ting. På besøk i Marokko viste hun frem et par øredobber i messing, som «bare» koster 1500 kroner.

I tillegg bruker hun ofte små diamantøredobber, som har en prislapp på rundt 3000 norske kroner.

JULEBORDSINSPIRASJON: La deg inspirere av hårsveisen til Meghan Markle når julebordssesongen kommer i gang. Vis mer

LES OGSÅ: Mener kronprinsen bryter kongelig etikette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer