BARE SURR: Den topptrente prinsen er pilot på kamphelipoteret Apache. Nå trekkes hans mentale tilstand i tvil. Foto: FAME FLYNET
BARE SURR: Den topptrente prinsen er pilot på kamphelipoteret Apache. Nå trekkes hans mentale tilstand i tvil. Foto: FAME FLYNETVis mer

Tviler på Harrys mentale helse

Full krise for prins Harry etter Las Vegas-strippingen.

SEOGHØR.NO: Prins Harrys (27) strippe-show i Las Vegas har ikke bare satt den britiske kongefamilien i forlegenhet. Naken-biljarden med frekke frøkner kan også få følger for hurragutten Harrys militære karriere.

Han er nemlig ifølge nettavisen Radaronline innkalt til alvorsprat med den militære ledelsen, som skal være svært bekymret for prinsens vurderingsevne.

Rødtoppen er utdannet helikopterpilot, og skal etter planen på tokt i Afghanistan i høst. Nå spøker det for 27-åringens jakt på terrorister.

- De reagerer ikke på at han morer seg med nakne damer, men at han setter seg i en situasjon hvor han blir avbildet. Det tyder på en rekke feilvalg. Generalene tviler på om han er mentalt klar for skarpe oppdrag for øyeblikket, forteller Radaronlines kilde.

I 2008 var Harry på topphemmelig oppdrag i krigen, men ble av sikkerhetsgrunner sendt hjem da engelske aviser avslørte hans deltagelse.

Det vil komme som en stor skuffelse for den engasjerte prinsen hvis de pikante nakenbildene setter en stopper for helikopteroppdraget, men hvis han skjerper seg kan det bli nye muligheter senere.

- Han blir ikke satt på bakken for å statuere et eksempel. Det er ingen straff, men en militær-faglig vurdering, slår kilden fast.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Vil se flere nakenbilder