TV4 med pinlig prinsessetabbe på direkten

Det gikk fryktelig galt da programlederne intervjuet Madeleines bryllupskokk på frokost-TV.

TV-TABBE: Under intervjuet med prinsesse Madeleines bryllupskokk viste TV4 bilder fra Maddes forlovelse med eks-en Jonas Bergström. Foto: Faksimile Nyhetsmorgon, TV4
TV-TABBE: Under intervjuet med prinsesse Madeleines bryllupskokk viste TV4 bilder fra Maddes forlovelse med eks-en Jonas Bergström. Foto: Faksimile Nyhetsmorgon, TV4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Svenske medier har daglig nyheter om prinsesse Madeleines bryllup. Etter to år som samboere og kjærester gifter Madde seg med den amerikanske finansmannen Chris O'Neill i Slottskyrkan i Stockholm 8. juni. 

Nylig ble det klart at mesterkokken Stefano Catenacci fikk det ærefulle oppdraget med å lage bryllupsmiddagen. I den anledning intervjuet programlederne Tilda de Paula og Peter Jihde kokken i TV 4s frokost-TV program Nyhetsmorgon.

Men da Stefano Catenacci fortalte om hvor stolt han var over å få oppdraget gikk det helt i surr for produsentene av programmet.

I stedet for å vise bilder av Madeleine og forloveden Chris fikk TV-seerne se prinsessen med Jonas Bergström – mannen Madde var forlovet med frem til Se og Hør avslørte Bergströms hete natt med en norsk kvinne.

Filmklippet som ble vist var heller ikke et hvilket som helst klipp. Det viste levende bilder fra 11. august 2009 – da prinsesse Madeleine og Jonas Bergström offentliggjorde sin forlovelse.
 
Seoghør.no har gjentatte ganger forsøkt å få en kommentar fra TV-kanalen uten å lykkes. Til avisa Expressen sier Wivianne Svedberg, redaktør for Nyhetsmorgon, at det hele var en «beklagelig feil».

I skrivende stund har ikke TV4 rettet opp i tabben - og klippet kan ses nederst i saken.

Videoen av forlovelsen TV4 burde ha vist - inkludert Madeleines «Tihii» - kan du se her.  Her er TV4s tabbevideo i sin helhet:


LES OGSÅ: Fyrst Albert: Derfor har vi ikke fått barn


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer