Meghan Markle og prins Harry:

Tv-forloveden stjal showet med viral gratulasjon

Gratulasjonene strømmer inn til det nyforlovede paret.

GIFTERMÅL: Prins Harry og Meghan Markle i intervju om bryllupet som skal finne sted til våren. Video: NTB / Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Mandag kunne rojalister over hele verden juble, da det på formiddagen ble annonsert at prins Harry (33) skulle gifte seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36). De to har offisielt vært sammen i et års tid, og blir våren 2018 rette ektefolk.

Markle blir derimot ikke prinsesse, men kan vente seg en hel del forandringer i sitt nye liv i London. Hun har blant annet valgt å forlate jobben, som skuespiller i suksesserien «Suits».

Da meldingene fra Kensington Palace begynte å tikke inn i går om forlovelsen, startet gratulasjonene samtidig å strømme på.

GJENGEN: Flere av skuespillerne i «Suits» har nå gratulert Meghan Markle (i midten) med forlovelsen. Her er den kommende prinsefrua avbildet sammen med Gina Torres, Rick Hoffman Gabriel Macht og Patrick J. Adams Suits. Foto: Dutch Oven USA, Shutterstock, NTB scanpix
GJENGEN: Flere av skuespillerne i «Suits» har nå gratulert Meghan Markle (i midten) med forlovelsen. Her er den kommende prinsefrua avbildet sammen med Gina Torres, Rick Hoffman Gabriel Macht og Patrick J. Adams Suits. Foto: Dutch Oven USA, Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Viral gratulasjon

Blant annet fra Markles gamle kolleger, i serien hun har spilt i siden 2011. Ingen gratulasjon har derimot fått like mye oppmerksomhet som den fra Patrick J. Adams.

I serien, som for øvrig handler om en jurist uten utdannelse og hans reise for å beholde hemmeligheten om sin manglende kunnskap, spiller Adams forloveden til den kommende prinsefrua.

«Hun sa hun bare skulle kjøpe litt melk ...», skrev han på Twitter, til enorm respons fra fansen.

Meldingen er delt videre over 100 000 ganger og er likt av nesten et tredobla antall brukere. Det skal derimot sies at det ikke var det eneste han hadde på hjertet til sin tv-kjæreste.

«Å spille Meghans partner på skjermen i brorparten av dette tiåret kvalifiserer meg utvilsomt til å si dette: Deres kongelige høyhet, du er en heldig mann og jeg vet at deres lange liv sammen kommer til å bli fint, produktivt og morsomt. Meghan, jeg er så glad på dine vegne min venn. Masse kjærlighet», skrev han i svaret sitt.

Adams er ikke den eneste av Markles nærmeste kolleger som har tatt seg tid til å gratulere henne. Wendell Pierce spiller stjernas far i serien, og kom med en melding som spilte på deres fiksjonelle relasjon.

«Gratulerer så mye til tv-dattera mi Meghan Markle og prins Harry for forlovelsen deres. Harry, du har tv-faren hennes sin velsignelse. Robert Zane (karakteren han spiller, jour anm.) godkjenner dette», skrev han.

De som befinner seg bak kameraene har også valgt å gratulere 36-åringen. Skaperen av serien, Aaron Korsh, skrev i en uttalelse at han ønsker paret et godt og lykkelig liv sammen.

GIFTERMÅL NESTE: Prins Harry og Meghan Markle møtte pressen etter nyheten om at de skal gifte seg til våren. Video: AP / Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Siste sesong av «Suits» ble nylig ferdig innspilt i Toronto. Tidligere i november kunne ukebladet US Weekly melde at Markle hadde forlatt serien, og mange spår derfor at sesong sju blir hennes siste. Ifølge Entertainment Weekly håper derimot fansen på at Markles karakter i serien, Rachel, skal få gifte seg med Adams karakter før det hele går i svart. Serien dukker opp på skjermen igjen neste år.

Hektisk mandag

Mye latet til at det var en hektisk mandag for det britiske kongehuset og spesielt for prinsen og hans utkårede. Mandag kveld stilte de nyforlovede i sitt første intervju sammen, og de to turtelduene så svært forelsket ut da de snakket ut for første gang til BBC.

I intervjuet forteller paret om frieriet som fant sted for et par uker siden, og de to avslører videre at Meghan knapt klarte å vente på at sin kjære skulle avslutte setningen da hun så gjerne ville få gi sitt «ja».

Det nyforlovede paret forteller også om hvordan de møttes, og uten å ville røpe for mange private detaljer, kan de fortelle at de ble introdusert av en felles venn uten å ha kjennskap til hverandre.

BLING: Prins Harry og Meghan Markle annonserte mandag forlovelsen sin. Ringen består av tre, store steiner, hvor to av dem kommer fra Dianas personlige smykkesamling. Foto: NTB scanpix
BLING: Prins Harry og Meghan Markle annonserte mandag forlovelsen sin. Ringen består av tre, store steiner, hvor to av dem kommer fra Dianas personlige smykkesamling. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg hadde aldri hørt om Meghan før. Det var definitivt en «blind date», forteller Harry, noe Meghan er enig i.

At de kommer fra forskjellige land anser de to dermed som en fordel, da de ikke hadde sett og lest om hverandre gjennom pressen.

Da Meghan og Harry møtte pressen tidligere i dag, kunne prinsen bekrefte at frieriet var romantisk.

- Selvfølgelig var det det, fortalte han.

Markle på sin side fortalte at hun var veldig glad, og viste stolt fram ringen, som ifølge ITVs kongehusekspert, Chris Ship, er laget av tre forskjellige steiner. En fra Botswana, der paret nylig var på ferie, og to fra Dianas personlige smykkesamling.

Det betyr at det var sannhet i ryktene om at prinsen skulle hedre sin avdøde mor med steinene i forlovelsesringen.

LES OGSÅ: - Meghans eks-mann gjør kongefamilien bekymret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer