LANDET I SYDNEY: Onsdag landet hertuginne Kate, prins William og lille prins George i Sydney der de skal tilbringe de neste ti dagene.  Foto: Stella Pictures
LANDET I SYDNEY: Onsdag landet hertuginne Kate, prins William og lille prins George i Sydney der de skal tilbringe de neste ti dagene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tusenvis ønsket prinsen velkommen til Sydney

Kongefamilien ser frem til å tilbringe familietid sammen i Australia.

SEOGHØR.NO: Prins William og hertuginne Kate fikk en real velkomst da de onsdag gikk ut av flyet i Sydney. BBC skriver at tusenvis av australiere hadde møtt opp for å se den britiske kongefamilien og flere hadde nok sett ekstra frem til å få et glimt av lille prins George (8 mnd).

Kate var som vanlig flott og elegant i en påskegul kjole fra Roksanda Ilincic, William var kledd i marineblå dress og George hadde en hvit skjorte med blå skip.

Onsdag var starten på det som blir et ti dagers opphold i Australia. Tilsammen vil Kate og William tilbringe 30 dager i New Zealand og Australia.

LEKEMØTE: I New Zealand fikk George leke med flere barn på sin egen alder.  Foto: REX/All Over Press
LEKEMØTE: I New Zealand fikk George leke med flere barn på sin egen alder. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Hva blir Georges første ord?

William snakket varmt om kongefamiliens forhold til Australia, spesielt etter sønnens fødsel i fjor sommer.

- Catherine og jeg er veldig takknemlig for de fine beskjedene og gavene som kom Australia da George ble født, sier han ifølge BBC.

Søndag tar paret med seg George til en dyrepark i Sydney der en bilby - et sjeldent pungdyr fra ørkenen, skal oppkalles etter den lille tronarvingen.

- Jeg mistenker at Georges første ord kan bli «bilby» - fordi koala er vanskeligere å uttale. Vi ser veldig frem til å tilbringe tid her som en familie, sier William.

LES OGSÅ: Politisjekket babyer før kongelig lekemøte