Tungekyss med popstjerne

Natasha Hamilton fra Atomic Kitten spredde leppene og ga prins William et tungekyss

KYSSET: Her er kysset hele England snakker om. Natasha åpnet leppene og ga William et tungekyss - i alles påsyn! Foto: All Over Press
KYSSET: Her er kysset hele England snakker om. Natasha åpnet leppene og ga William et tungekyss - i alles påsyn! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kate er knust etter Williams tungekyss!

Frekke prins William klarte ikke å motstå invitten da sexy ex-Atomic Kitten sangerinne Natasha Hamilton (23)  stakk tungen inn i munnen hans da hun fikk hilse på ham etter en popkonsert i London.


SE VIDEO: Konserten i Tower of London.


William (23) så ut til å kose seg, og smilte lett rødmende etterpå!


Nå er kjæresten Kate (24) rasende. Hun vet at Atomic Kitten var Williams favorittband før de splittet i 2004. William har møtt jentene i bandet flere ganger før.


- Kate er misfornøyd med at han kysset henne - offentlig! Hun innser at han ofte må møte vakre jenter, men regnet ikke med at tumgekyss var en del av etiketten, sier en av hennes venninner!


Natasha - som nå er soloartist - deltok på en friluftskonsert i Tower of London. Konserten var arrangert av Williams far, prins Charles til inntekt for The Prince's Trust.


Charles var på plass med sin kone Camilla, prins Harry (21) var også på plass. Men for en gangs skyld var det William som skapte overskriftene!


Tobarnsmoren Natasha fortviler over opptrinnet:


- Jeg er såå flau. Jeg kan ikke forstå hvorfor tungen min "kom i veien". Jeg skulle bare gi ham et høflig kyss på kinnet, og vet ikke helt hva som har skjedd, sier hun.


Hun har ingen planer om å stjele prinsens hjerte.


- William har en kjæreste, og jeg er også opptatt. Jeg var virkelig ikke på sjekker'n. Men det spørs vel om Kate tror meg, sier Natasha Hamilton beskjemmet.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer