Trykkfeil på 25.000 minnemedaljer

Mette-Marits navn skrevet feil.

TRYKKFEIL: Kronprinsesse Mette-Marit er blitt omdøpt til Mette Marit på den nye minnemynten. Foto: Stella Pictures
TRYKKFEIL: Kronprinsesse Mette-Marit er blitt omdøpt til Mette Marit på den nye minnemynten. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer ga Det Norske Myntverket ut en minnemedalje for å markere kronprinsparets 10-årsjubileum. Medaljen, som er belagt med gull, kom i et opplag på 25.000. Den har navnet «Kjærlighetsmedaljen».

Nå skriver Se og Hør at Mette-Marits navn er skrevet feil på samtlige medaljer. Teksten bak lyder: «Kronprinsbryllupet. Haakon og Mette Marit. 25. august 2001.» Det er altså bindestreken i Mette-Marits navn som mangler.

- Åh, er det sant? Å huff. Jeg bruker jo å skrive teksten på medaljen, så skal noen andre se over den til slutt. Jeg har aldri tenkt på at det er bindestrek i navnet til Mette-Marit. Er det det, altså?, sier Ingrid Austlid Rise (56), som står bak mynten, til Se og Hør.

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, mener tabben ikke er spesielt ille.

- Det har vel hendt verre ting enn dette, skriver hun i en e-post til Se og Hør.

Se bilde av medaljen i Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bryter Mette-Marit ut i gråt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer