Kronprins Frederik:

Trykker sjokkbildene fra Madrid

I tirsdagens utgave kan man se de mye omtalte bildene fra møtet mellom kronprins Frederik og Genoeva Casanova.

MØTTES I MADRID: Kronprins Frederik møtte Genoveva Casanova i den spanske hovedstaden, og skal ha overnattet hjemme hos henne. Det har ført til et voldsomt oppstyr - og bildene kan få rettslig etterspill. Foto: NB! Dette bildet er en montasje / NTB
MØTTES I MADRID: Kronprins Frederik møtte Genoveva Casanova i den spanske hovedstaden, og skal ha overnattet hjemme hos henne. Det har ført til et voldsomt oppstyr - og bildene kan få rettslig etterspill. Foto: NB! Dette bildet er en montasje / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at nyhetsmagasinet Lecturas slo opp på førstesiden at kronprins Frederik (55) av Danmark angivelig skal ha hatt en utenomekteskapelig flørt med den spanske modellen Genoveva Casanova (47) i Madrid, har dette ført til et mediekjør uten like for det danske kongehuset.

Turen kronprinsen tok til Madrid skal ha vært av privat art, og i hovedstaden skal han blant annet tilbrakt tid sammen med 47-åringen. Ukebladet kunne også opplyse om at kronprinsen skal ha overnattet hjemme hos henne.

Bildene fra det spanske ukebladet viser at de for to uker siden gikk tur, spiste på restaurant, skiftet klær og overnattet i TV-stjernens leilighet.

I tirsdagens utgave av Se og Hør, blir bildene av kronprinsens ferd trykket.

TRYKKER BILDENE: Se og Hør trykker tirsdag bildene av kronprins Frederik og Casanova. Foto: Faksimile Se og Hør
TRYKKER BILDENE: Se og Hør trykker tirsdag bildene av kronprins Frederik og Casanova. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Se og Hør kan som eneste medium i Norge vise de eksklusive bildene av den danske tronarvingen og den spanske modellen i tirsdagens papirutgave.

Sjefredaktør i Se og Hør Ulf André Andersen forklarer dette med at bildene blir trykket for at leserne skal få et helhetlig bilde av hva saken dreier seg om, samt gjøre seg opp sin egen mening.

Han påpeker samtidig at ryktene om en utenomekteskapelig affære, foreløpig bare er anklager.

FORKLARER: Ulf André Andersen forklarer hvorfor Se og Hør trykker bildene. Foto: Morten Eik / Se og Hør
FORKLARER: Ulf André Andersen forklarer hvorfor Se og Hør trykker bildene. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

Selv om kronprins Frederik og kronprinsesse Mary (51) har til gode å kommentere utroskapsanklagene, har imidlertid det Danske kongehuset tatt bladet fra munnen, og beskriver reportasjen fra det spanske mediet som «rykter og insinuasjoner».

47-år gamle Casanova benekter hintene om romantikk og kaller det «uten sannhet» og «ondsinnet». Hun har uttalt at de to bare er venner, og har truet med rettslige skritt mot den spanske publikasjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer