Trygler Chelsy om samliv

Prins Harry er så forelsket at han fløy til Sør-Afrika for å feire Chelsys bursdag.

FORELSKET: Nå vil Harry ha Chelsy til England, men hun tviler. Foto: colourpress.com
FORELSKET: Nå vil Harry ha Chelsy til England, men hun tviler. Foto: colourpress.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vil bli samboer!

SEHER.NO: Prins Harry (22) elsker sin Chelsy, og nå er han i Sør-Afrika for å feire hennes 21-årsdag. Det er første gangen han ser Chelsy etter at hun ble ranet på åpen gate i Cape Town sist måned.

Harry håper at hans afrikabesøk skal vise kjæresten hvor glad han er i henne, og prøver nå å overtale henne til å flytte til England og bli hans samboer, skriver storavisa The Sun.

Han har tilbudt seg å leie en luksuriøs leilighet i London til henne, og planlegger selv å bo der når han har perm fra militæret. Men ifølge venner vil det ikke bli en lett oppgave for Harry å overtale den sprudlende blondinen.

Chelsy er fra Zimbabwe og har bodd hele livet i solfylte og landlige omgivelser. Hun er ikke glad i regn og kulde, og det er to ting England har mye av - i tillegg til tåke...

- Det er umulig for Harry å flytte utenlands, så alt er opp til henne, sier en venn av paret i The Sun.

- Han fløy verden rundt for å feire hennes bursdag, men får henne neppe til å flytte hjem med ham. Ingen av oss forventer at hun vil flytte til London, sier en klassekamerat i avisa.

Fredag kveld er han gjest i bursdagsfesten hvor Chelsy punger ut 250 000 kroner for å samle alle sine venner på en luksus-restaurant i Cape Town. Søndag kveld drar han hjem for å slutte seg til styrkene sine i bataljonen "Blues And Royals".

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer