VINKET TIL FOLKET: Kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter Estelle syntes det var gøy å kjøre hest og kjerre. Foto: NTB scanpix
VINKET TIL FOLKET: Kronprinsesse Victoria og prins Daniels datter Estelle syntes det var gøy å kjøre hest og kjerre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prinsesse Estelle:

Trygg på pappas fang

Bunadskledde Estelle var i storslag da den svenske kongefamilien møtte folket.

(Se og Hør): I nydelig junisol møtte den svenske kongefamilien sitt folk for å feire landets nasjonaldag Svenska flaggans dag, den 6. juni.

Alle jentene, dronning Silvia (73), kronprinsesse Victoria (39), prinsesse Madeleine (34) og prinsesse Sofia (33) var tradisjonen tro kledd i de tradisjonelle blå og gule folkedraktene da de entret festplassen på Skansen Stockholm med hest og kjerre.

Men aller mest strålte lille prinsesse Estelle (5), og tronarvingen er tydelig allerede dreven på prinsesseskolen.

Trygg på pappas fang, vinket hun kongelig og smilende til de fremmøtte, som om hun aldri har gjort annet.

Saken fortsetter under bildet.

KLEDD FOR DAGEN: Victoria har kyse og Estelle pannebånd til sine folkedrakter. Foto: NTB scanpix
KLEDD FOR DAGEN: Victoria har kyse og Estelle pannebånd til sine folkedrakter. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjette måned

Prinsesse Sofia stilte også i svensk bunad - over sin gravide mage.

Og det blir nok liv i leieren i Villa Solbacken når hun og prins Carl Phillip (37) får barn nummer to i september, og prins Alexander (1) blir storebror.

- Vi er glade for å kunne fortelle at vi venter barn, et søsken til prins Alexander. Vi ser fram til å ønske et nytt familiemedlem velkommen., sa prins Carl Phillip og prinsesse Sofia i pressemeldingen i mars.

Saken fortsetter under bildet.

HEST OG KJERRE: Prinsessene Sofia og Madeleine vinket om kapp i samme vogn. Foto: NTB scanpix
HEST OG KJERRE: Prinsessene Sofia og Madeleine vinket om kapp i samme vogn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Romantisk bryllup

Da prins Carl Philip og prinsesse Sofia skulle ble foreldre for første gang, ble graviditeten offentliggjort i midten av oktober 2015.

Den kongelige babynyheten ble kjent nesten nøyaktig fire måneder etter at paret giftet seg i Slottskyrkjan i Stockholm.

Saken fortsetter under videoen.

SLET MED RINGEN: Prins Carl Philip og Sofia Hellqvist gav hverandre sitt ja i Slottskyrkan i Stockholm lørdag. Da prinsen skulle tre ringen på sin kjære foran hundretusener fikk han imidlertid litt problemer. Video: Reuters Vis mer Vis mer

I forkant av bryllupet fikk paret mye oppmerksomhet, ettersom prinsesse Sofia - tidligere Sofia Hellqvist - har en fortid som glamourmodell og «Paradise Hotel»-deltaker.

Prinsesse Sofia har imidlertid slått tilbake og uttalt at hun ikke angrer på fortiden sin, ettersom opplevelsene har bidratt til å forme henne som person.

Saken fortsetter under videoen.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.06.2013 NYDELIG: Prins Carl Philips kjæreste Sofia Hellqvist strålte i en enkel, fotsid kjole i dus lavendelfarge, som kan minne om kjolen Pippa Middelton bar da Kate og William giftet seg. Video: Scanpix Sverige Vis mer

Hun og prinsen har også engasjert seg for å stoppe nettmobbing, et fenomen de begge har kjent på kroppen.

Den forestående familieforøkelsen til prinseparet, innebærer selvsagt også at kong Carl Gustav (71) og dronning Silvia blir besteforeldre nok en gang.

LES OGSÅ: Hadde kjæreste mens hun var med på «Ungkaren»