ENDELIG HJEMME: Prinsesse Madeleine landet i Sverige onsdag morgen, for å se søsteren kronprinsesse Victorias baby Estelle. Men fotografen som tok dette bildet for Aftonbladet, fikk det ubehagelig etterpå. Foto: All Over Press
ENDELIG HJEMME: Prinsesse Madeleine landet i Sverige onsdag morgen, for å se søsteren kronprinsesse Victorias baby Estelle. Men fotografen som tok dette bildet for Aftonbladet, fikk det ubehagelig etterpå. Foto: All Over PressVis mer

Truet på livet etter dette Madde-bildet

- Jeg skal reise hjem til deg og slå deg til du slutter å puste.

SEOGHØR.NO: Onsdag morgen landet prinsesse Madeleine på svensk jord. En fotograf hadde kjøpt seg en businessbillett for å komme inn der USA-flyene lander, og fikk knipset bilde av Madde idet hun kom inn igjen i landet.

Bildene ble publisert på nettsidene til den svenske avisa Aftonbladet, og bare kort tid etter ble fotografen oppringt av en av sjefene i SAS.

- Nå har jeg uniform på meg. Men når jeg kommer hjem skal jeg ta den av, og så skal jeg reise hjem til deg og slå deg til du slutter å puste, skal sjefen ha sagt ifølge det svenske bransjebladet Resumé.

Aftonbladet politianmeldte trusselen.

– Det er riktig, og viktig, av Aftonbladet å ta oppgjør med dette nå. Ansatte skal ikke trues når de er på jobb, sier leder for Pressefotografenes Klubb, Terje Bringedal, til det norske bransjenettstedet Journalisten.

SAS ønsker ikke å kommentere saken overfor Resumé. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Madeleine ga etter for presset