TOK PAUSE: Kronprinsesse Mette-Marit viste sin aktive side da hun 31. januar deltok på skidag for mindreårige asylsøkere i Asker. Uken etter kom imidlertid meldingen om at hun måtte sykmelde seg i tre uker på grunn av en slitasjeskade i nakkevirvlene Foto: Scanpix
TOK PAUSE: Kronprinsesse Mette-Marit viste sin aktive side da hun 31. januar deltok på skidag for mindreårige asylsøkere i Asker. Uken etter kom imidlertid meldingen om at hun måtte sykmelde seg i tre uker på grunn av en slitasjeskade i nakkevirvlene Foto: ScanpixVis mer

- Trues Mette-Marit av et liv i rullestol?

Spekulasjonene om kronprinsessens helse når nye høyder.

SEHER.NO:  Nyheten om at kronprinsesse Mette-Marit (36) har blitt sykemeldt i tre uker på grunn av en slitasjeskade i nakkevirvlene har vakt oppsikt også internasjonalt.

Mens nyheten om sykmeldingen ble referert nøkternt her hjemme, går det tyske ukebladet "Frau mit Hertz" imidlertid langt kraftigere til verks.

"Trues hun av et liv i rullestol?", spør bladet, mens de bruker flere sider på å diskutere Mette-Marits helse.

I pressemeldingen som ble sendt ut av slottet 4. februar står det: "Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit har i dag fått beskjed av sin lege om å holde seg i ro i 3 uker på grunn av slitasjeskader på nakkevirvlene. Kronprinsessens program i perioden vil derfor bli avlyst."

"Frau mit Hertz" har flere ganger de siste årene havnet i søkelyset på grunn av sine spekulative oppslag med Mette-Marit i hovedrollen.

I 2004 diktet bladet blant annet opp et sitat fra Mette-Marit om at nyfødte prinsesse Ingrid Alexandra liknet på kronprins Haakon.

Og året etter hevdet bladet at Mette-Marit levde i frykt for at hennes sønn Marius skulle bli kidnappet, fordi hun skal ha fått kjennskap til at europeiske gangsterbander hadde kastet sine øyne på kongefamilien.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!  

LES OGSÅ: Mette-Marit er syk