Trues av hemmelige bryllupsbilder

Fortiden skaper problemer for Spanias kronprinsesse.

TAUS: Kronprinsesse Letizia har ikke kommentert nyheten om de private bryllupsbildene som nå er stjålet. Foto: Scanpix
TAUS: Kronprinsesse Letizia har ikke kommentert nyheten om de private bryllupsbildene som nå er stjålet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Spanias kronprinsesse Letizia (40) har siden drømmebryllupet med kronprins Felipe 22 .mai 2004 tatt spanjolen med storm.

Men starten på hennes rojale liv var langt fra enkel. Nå truer fortiden med å innhente Letizia, fordi kronprinsessen har et ekteskap bak seg.

I 1999 giftet hun seg med den langt eldre litteraturprofessoren Alonso Guerrero, men ekteskapet varte bare i ett år.

– Felipes valg av kone ble uglesett blant enkelte konservative som var ukomfortable med at hun var skilt. Men religiøse tilhengere oppdaget at Letizias første ekteskap med universitetslæreren hennes, Alonso Guerrero, ikke ble sett på som gyldig. Paret ble nemlig ikke gift i en kirke, skrev bladet Hello etter kronprinsbryllupet.

Hevder bildene er stjålet»
Nå sier Letizias tante, Henar Ortiz, at hun har hatt bilder av kronprinsessens kontroversielle bryllup. Avsløringen har vekket oppsikt i Spania – og flere blader har omtalt bildene.

Flere spør seg om de hemmelige bryllupsbildene nå vil bli trykket i ett eller flere blader – fordi Letizias tante ikke lenger har bildene i sitt eie.

- Jeg har ikke solgt bildene, påstår Henar Ortiz ifølge bladet Chic.

Bladet skriver at Ortiz ble slått personlig konkurs i fjor, at hennes venn Jose Manuel Saavera har stjålet de private bryllupsbildene. Bildene har foreløpig ikke kommet til rette.
 
LES OGSÅ: Slik reagerte Kate på babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer