Trues av erotiske bilder fra fortiden

- Det ville vært svært skadelig både for Sofia og hele kongefamilien om disse bildene ble offentliggjort.

FORHOLDET I FARE: Gamle lettkledde bilder av kjæresten Sofia Hellqvist skaper bekymring hos prins Carl Philip og resten av den svenske kongefamilien. Foto: Stella Pictures
FORHOLDET I FARE: Gamle lettkledde bilder av kjæresten Sofia Hellqvist skaper bekymring hos prins Carl Philip og resten av den svenske kongefamilien. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Sofia Hellqvist (26) har gjort sitt ytterste for å vinne resten av den svenske kongefamiliens gunst, etter at hun ble sammen med prins Carl Philip (32) for ett år siden.

Men nå truer svært lettkledde bilder av 26-åringen med å ødelegge håpet hennes om å bli godtatt som et fremtidig kongelig koneemne.

Ifølge Her og Nå skal bildebyrået Stella Pictures ha tilbudt bildene til flere medier på vegne av fotografen som tok de for flere år siden, før de ble trukket tilbake.

Leif Atlhin i Stella Pictures sier til bladet at han vil beskrive bildene som erotiske.

- Vi ble tilbudt vanvittige summer for bildene, men fotografen valgte plutselig å trekke tilbake sine fotografier.

En svensk hoffreporter Her og Nå har snakket med, tror årsaken til at bildene ble trukket er den svenske kongefamilioens ønske om å unngå en ny skandale, kort tid etter at boken «Carl XVI Gustaf - den motvillige monarken», hevdet svenskekongen hadde festet med strippere og deltatt på private fester med nakne kvinneer.

- Jeg ser det som svært sannsynlig at det er press fra kongehuset som er årsaken til at fotografen har trukket bildene fra markedet. Det ville vært svært skadelig både for Sofia og hele kongefamilien om disse bildene ble offentliggjort.

Carl Philip og Sofia flyttet i juli sammen i en villa i Stockholm, etter at prinsen stilte et ultimatum for å få sin mor dronning Silvia til å godta kjæresten.

Ifølge svenske medier skal det nå kun være prinsesse Madeleine som fortsatt er skeptisk til Sofia, men hun kan fort få flere med seg hvis de gamle bildene igjen ser dagens lys...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alvorlig konge etter nye sjokkpåstander

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer