Durek Verrett:

Truer eksen med millionsøksmål

Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise har hyret en advokat for å stoppe førstnevntes ekskjæreste fra å komme med «ærekrenkelser».

TRUER MED SØKSMÅL: En amerikansk advokat, som hevder han jobber på vegne av Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise, har sendt et truende brev til Verretts ekskjæreste - Hank Greenberg. I brevet truer han med søksmål dersom amerikaneren ikke holder tett om sitt tidligere forhold. Foto: Privat, NTB scanpix
TRUER MED SØKSMÅL: En amerikansk advokat, som hevder han jobber på vegne av Durek Verrett og prinsesse Märtha Louise, har sendt et truende brev til Verretts ekskjæreste - Hank Greenberg. I brevet truer han med søksmål dersom amerikaneren ikke holder tett om sitt tidligere forhold. Foto: Privat, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år møtte Se og Hør Hank Greenberg (48), den selvutnevnte sjamanen Durek Verretts (45) ekskjæreste, i USA. Mange har vært nysgjerrige på forholdet deres, spesielt etter at Verrett valgte å snakke om at han hadde vært sammen med Greenberg.

Det var derimot ikke noe rosenrødt bilde amerikaneren malte av sin ekskjæreste, som nå er i et forhold med prinsesse Märtha Louise (48). I intervjuet hevdet Greenberg at Verrett var voldelig, en påstand som for øvrig ble støttet opp under av en politirapport. Han hevdet også at Verrett hadde forandret seg etter en nyretransplantasjon, og at han var manipulerende.

I tillegg fortalte han at Verretts advokat skal ha bedt ham om å skrive under på en taushetsavtale. Avtalen fikk han tilsendt av Verretts advokat, Jo-Na Williams. Greenberg nektet imidlertid å underskrive avtalen, og mente at livet hans «ikke var til salgs».

Se og Hør kan i denne ukens utgave avsløre eksklusivt at Verrett og Märtha Louise igjen forsøker å true Greenberg til taushet. Han har nemlig mottatt et brev fra den amerikanske stjerneadvokaten Richard Gora i advokatfirmaet Gora LLC, der han trues med søksmål om han kommer med flere påstander om ekskjæresten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer