Prinsesse Beatrice og coronaviruset:

- Truer bryllupet til prinsessen

Bryllupet til prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi kan stå i fare.

BRYLLUP: Det er duket for kongelig bryllup i Storbritannia, ettersom prinsesse Beatrice skal stå brud i slutten av mai. Nå står bryllupet med forloveden Edoardo Mapelli Mozzi i fare. Foto: NTB scanpix
BRYLLUP: Det er duket for kongelig bryllup i Storbritannia, ettersom prinsesse Beatrice skal stå brud i slutten av mai. Nå står bryllupet med forloveden Edoardo Mapelli Mozzi i fare. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I september kunngjorde Buckingham Palace via en pressemelding at prinsesse Beatrice (31) hadde forlovet seg med eiendomsutvikleren Edorado Mapelli Mozzi.

Paret, som fant lykken i 2018, skal etter planen gifte seg 29. mai i kapellet ved St. James's Palace i London.

Bryllupsplanleggingen har derimot ikke vært en enkel prosess for det kommende ekteparet, og enklere skal det heller ikke bli fremover. Nå står nemlig hele bryllupet i fare.

I faresonen

Beatrice og hennes forlovede har allerede møtt flere hinder i bryllupsplanleggingen, blant annet skandalen rundt prinsessens egen far, Prins Andrew (60). Nå har imidlertid flere, mer alvorlige hinder dukket opp.

Den mye omtalte corona-pandemien kan nemlig ende opp med å nærmest halvere gjestelisten, og i verste fall få hele bryllupet avlyst.

Prinsesse Beatrices forlovede er nemlig italiensk, og har store deler av familien sin bosatt i Italia - som for tiden er under full beredskap og karantene som følge av viruset. Italia er dessuten det landet som hittil er nest hardest rammet av coronaviruset, og foreløpig har over 1000 mennesker i landet mistet livet som følge av det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer