Trøtt, Sverre Magnus?

Da kronprinsfamilien tok imot 17.mai-toget på Skaugum, så det ut til å være litt i tidligste laget for den unge prinsen.

TRØTT?: Prins Sverre Magnus så ut til å lengte tilbake til sengen sin under kronprinsfamiliens årlige Skaugum-opptreden. Foto: Scanpix
TRØTT?: Prins Sverre Magnus så ut til å lengte tilbake til sengen sin under kronprinsfamiliens årlige Skaugum-opptreden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NY BUNAD: "Lille Marius" stilte i en ny, flott bunad fra Vest-Agder – morens hjemfylke. Foto: NTB scanpix
NY BUNAD: "Lille Marius" stilte i en ny, flott bunad fra Vest-Agder – morens hjemfylke. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I tråd med tradisjonen, tok kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby imot barnetoget som gikk forbi hovedbygningen på Skaugum imorges.

Familien var på plass klokken 08:15 – men det så ut til å være litt i tidligste laget for den yngste av dem. 9 år gamle Sverre Magnus gjespet nemlig stort under opptredenen.

Selv om han kanskje var noe trøtt, så prinsen likevel ut til å være blid og fornøyd på nasjonaldagen.

Også halvbror Marius fikk mye oppmerksomhet under årets Skaugum-hilsen; han stilte i ny Vest-Agder-bunad.


18-åringen har stilt uten i noen år, men hadde også Vest-Agder-bunad før. Det samme har Sverre Magnus og Mette-Marit – det er nemlig kronprinsessens hjemfylke – mens både Ingrid Alexandra og Haakon har Asker-bunad.

LES OGSÅ: Et historisk tilbakeblikk fra Slottsbalkongen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer