Kong Charles:

- Tror han kan redde det

Kong Charles skal ha stor tro på at forholdet til prins Harry og hertuginne Meghan kan bli bra igjen.

HÅPEFULL: En kongelig insider sier kong Charles har tro på gjenforening med sønnen og svigerdatteren. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB
HÅPEFULL: En kongelig insider sier kong Charles har tro på gjenforening med sønnen og svigerdatteren. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41), og kong Charles (73) og prins William (40) er av det kaldere slaget.

Familiedramaet blant de royale britene har blitt heftig diskutert i internasjonal presse, helt siden hertugparet gjorde et svært avslørende intervju med Oprah ifjor.

Nå kan kilder til The Telegraph fortelle at Charles så «et enormt glimt av håp» rundt en lykkelig gjenforening med sønnen og svigerdatteren.

- MOTBYDELIG: En gruppe briter Dagbladet snakket med på gaten i London, etter dronning Elizabeths begravelse, var ikke nådig i kritikken av sine egne medier. Vis mer

Håpet kommer etter dronning Elizabeths begravelse tidligere i september.

Charles skal ha blitt svært oppmuntret av de ulike samtalene han hadde med sønnen og svigerdatteren, mens familien var forent i sorgen.

- I løpet av de siste 16 dagene var det enormt med håp. Når det gjelder fremtiden, er det et stort håp om og igjen bli samlet, forteller den kongelige kilden til The Telegraph.

Det er ikke kjent hvor mye tid Charles og Harry tilbrakte alene med hverandre, men den britiske kongen ser ut til å være fast bestemt på å få forholdet deres i en bedre retning.

I tida før ble blant annet dronningens initialer «EIIR» fjernet fra skuldrene på uniformen til Harry, og en invitasjon til en mottakelse på Buckingham Palace ble trukket tilbake.

FÅR IKKE HILSE: Et videoklipp fra dronning Elizabeth IIs begravelse fikk internett til å koke. Reporter: Christina H. Korneliussen/Dagbladet TV Vis mer

Men det er ikke bare en trøblete fortid de må legge bak seg, skal vi tro den kongelige kilden.

Hvordan kongehuset skal håndtere hertugparet vil være et av de store spørsmålene fremover.

For selv om utgivelsen av prins Harrys memoarer har blitt utsatt, er mer kritikk av kongefamilien fra Harry og Meghan nesten uunngåelig.

I tillegg må Charles bestemme seg for om han vil la Harry og Meghans barn få kongelige titler.

SJOKK: Da vi var på premieren til «71 grader nord kjendis», fikk vi vite at dronning Elizabeth var død. Slik reagerte kjendisene. Reporter: Thea Hope. Video: Klaus Fjellro/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Mye smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer