Prins Andrew

- Trodde ikke det var sant

I et nytt intervju forteller reporteren om hvordan hun opplevde samtalen med skandalerammede prins Andrew i 2019. - Jeg tror ikke de innså hvordan offentligheten eller pressen ville reagere, sier hun.

FØR INTERVJUET: Bilde av prins Andrew fra september 2019, bare måneder før intervjuet som skulle føre til at han sa fra seg sine ærestitler. Foto: JOHN THYS / AFP / NTB
FØR INTERVJUET: Bilde av prins Andrew fra september 2019, bare måneder før intervjuet som skulle føre til at han sa fra seg sine ærestitler. Foto: JOHN THYS / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I 2019 var det nok mange rojale fans som satte kaffen i halsen. Den en gang respekterte prins Andrew (62) stilte nemlig opp i et intervju med BBC, hvor han måtte svare på en rekke anklager om overgrep og vennskapet med den overgrepsanklagede finansmilliardæren Jeffrey Epstein.

Intervjuet fikk massiv oppmerksomhet i ettertid, både som følge av bisarre uttalelser fra prinsen - som at han ikke er i stand til å svette, men også anklagene mot ham.

Det skulle vise seg å bli skandaløst.

- Ødela karrieren sin

Produsenten som sikret BBC intervjuet, Sam McAlister, skriver om intervjuet i sin nye bok. Det var ifølge henne helt tydelig for dem, fra intervjuets start, at prisen var i ferd med å ødelegge karrieren og ryktet sitt. Boken er omtalt av blant andre Page Six.

- Hver gang jeg trodde at det ikke kunne bli verre, ble det det. Svarene hans viste hvor fjernt et vanlig liv var for ham, skriver hun i boken.

Etter at intervjuet var ferdig, og kameraene slått av, sto hun igjen som et spørsmålstegn.

- Jeg kunne ikke tro at folka hans ikke hadde stanset intervjuet. Det ville jeg ha gjort, til tross for eventuelle konsekvenser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer