SAMARBEIDER: Den kjente bloggeren Trine Grung samarbeider med prinsesse Märtha Louise om å bedre Engleskolens tilstedeværelse på sosiale medier. Foto: Se og Hør, Erlend Haugen/Andreas Fadum
SAMARBEIDER: Den kjente bloggeren Trine Grung samarbeider med prinsesse Märtha Louise om å bedre Engleskolens tilstedeværelse på sosiale medier. Foto: Se og Hør, Erlend Haugen/Andreas FadumVis mer

Trine Grung samarbeider med Engleskolen

Den populære bloggeren er en av prinsesse Märthas nye støttespillere.

SEOGHØR.NO: Midt i stormen etter helgens seminar, der Engleskolen delte scene med det kontroversielle mediumet Lisa Williams som mener at hun kan kontakte de døde, kommer det fram at prinsesse Märtha Louise og partner Elisabeth Nordeng har byttet navn på Engleskolen.

Astarte Inspiration finnes ikke lenger, nå er det Soulspring som er navnet. Dette markeres med flunkende nye nettsider, og en stemningsfull inspirasjonsvideo. Sosiale medier-eksperten Trine Grung er blant de som har hjulpet til med endringen.

De to Engleskolen-gründerne forteller på sine nye sider at de rett og slett hadde vokst fra navnet sitt.

- Energien har endret seg. Vi kjenner at det er tid for en oppdatering. Akkurat som en programvare som blir utdatert, må også energi refreshes. Når man jobber så tett med energier, slik vi gjør i vårt arbeid, blir vi veldig følsomme også når energien og arbeidet ikke klinger helt sammen. Derfor skjer denne endringen nå, skriver Märtha Louise og Elisabeth på Soulspring.no.

NY DRAKT: Slik ser de nye nettsidene til tidligere Astarte Inspiration ut.  Foto: Faksimile fra soulspring.no
NY DRAKT: Slik ser de nye nettsidene til tidligere Astarte Inspiration ut. Foto: Faksimile fra soulspring.no Vis mer

For mye støy

- Når sant skal sies er det nok sånn at vi har holdt litt tilbake. Det har vært så mye støy rundt Astarte Inspiration at alt har blitt tonet litt ned. Både fargevalg på sidene og hva som står der. Det har kun vært mellom veggene i Riddervoldsgate at Märtha har følt hun hadde helt fritt spillerom, skriver de videre.

- Tiden er kommet for å vise det fargesprakende i oss. Vi underviser med mye latter og glede. Selv med alvorlige temaer, er det viktig å se gleden ved livet. Vi har det rett og slett veldig gøy på jobb, skriver de.

Saken fortsetter under bildet...

EKSPERT: Den tidligere radio-stjerna Trine Grung er ekspert på sosiale medier. Foto: All Over
EKSPERT: Den tidligere radio-stjerna Trine Grung er ekspert på sosiale medier. Foto: All Over Vis mer

Nøkkelordene til Soulspring er bevissthet, autentisk, ærlighet, uredde og engasjerende. Det kommer fram i en inspirasjonsvideo som møter deg når du går inn på siden.

Den populære  bloggeren og sosiale medier-eksperten Trine Grung har vært med på å hjelpe de to gründerne med utformingen av siden.

Samarbeid med Grung

- Jeg er veldig stolt av å bidra til å bedre kommunikasjonen og nettarbeidet til disse to damene. Kjempestas, skriver Trine Grung på Facebook.

Ifølge henne har Sigvart Dagsland laget musikken til inspirasjonsvideoen.

- Stor stas – han er så god og passer dere perfekt! Gi gass jenter… Alle stormer ender veldig plutselig, skriver hun på Engleskolen sin Facebook-side.

Trine Grung ønsker ikke å svare på spørsmål rundt navneendringen og den nye profilen til prinsessen og Elisabeth Nordeng.

- Jeg har bistått til å videreutvikle deres sosiale medier-tilstedeværelse og kommunikasjon på nettet. Blogg, Facebook og nettkurs er min spesialitet, skriver hun i en kort kommentar.

Seoghør.no har ikke lykkes i å komme kontakt med representanter for Soulspring.

LES OGSÅ: Märtha fikk kontakt med Aris avdøde bestemor