Prins Andrew og Sarah Ferguson:

- Tragisk for bruden

Mange spekulerer på hvorfor prinsesse Beatrices foreldre ikke er å se på de offentlige bryllupsbildene.

IKKE MED PÅ BILDENE: Prinsesse Beatrices foreldre, Sarah Ferguson og prins Andrew, er ikke å se på de offentliggjorte bryllupsbildene. Foto: NTB Scanpix
IKKE MED PÅ BILDENE: Prinsesse Beatrices foreldre, Sarah Ferguson og prins Andrew, er ikke å se på de offentliggjorte bryllupsbildene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag morgen giftet prinsesse Beatrice (31) og Edoardo Mapelli Mozzi (37) seg, i en hemmelig seremoni på Windsor Castle.

Både dronning Elizabeth (94) og ektemannen prins Philip (99) var til stede i bryllupet. Det samme var prinsessens mor og far, Sarah Ferguson (60) og prins Andrew (60).

Dagen etter bryllupet ble bildene av brudeparet offentliggjort. Bruden var ikledd dronningens kongelige kjole og tiara.

Et bilde av brudeparet sammen med Beatrices besteforeldre ble også lagt ut for offentligheten.

MANN OG KONE: Paret giftet seg fredag 17. juli - i en hemmelig og liten seremoni. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: Paret giftet seg fredag 17. juli - i en hemmelig og liten seremoni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FAMILIE: Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi foran kapellet. På deres venstre side står prinsessens besteforeldre, dronning Elizabeth og prins Philip. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi foran kapellet. På deres venstre side står prinsessens besteforeldre, dronning Elizabeth og prins Philip. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke avbildet

Men brudens mor, Sarah Ferguson (60), og brudens far, prins Andrew (60), glimret med sitt fravær på de høytidelige bildene. Dette til tross for at prinsen skal ha ført datteren opp kirkegulvet under den private seremonien. Det skriver blant andre Insider og Express.

Ifølge tidligere kongelig pressesekretær Dickie Arbiter er fraværet derimot noe forventet, melder Express.

FRAVÆRENDE: Brudens foreldre var ikke å se på bryllupsbildene. Her er de fotografert i 2019. Foto: NTB Scanpix
FRAVÆRENDE: Brudens foreldre var ikke å se på bryllupsbildene. Her er de fotografert i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er tragisk for Beatrice at foreldrene ikke er på de offisielle bildene, som hun står så nær. Men det er et tegn på hvor langt prins Andrew har falt, sier han, og legger til:

- Antagelig er dette gjort av hensyn til offentlighetens meninger.

SNAKKER UT: En rekke kvinner snakker ut om overgrep, i den nye Netflix-dokumentarserien «Jeffrey Epstein: Filthy Rich». Se traileren. Vis mer

Involvert med Jeffrey Epstein

Prins Andrew har nemlig holdt en lav profil i flere måneder, etter avsløringene om forbindelsene til den avdøde, pedofildømte finansmannen Jeffrey Epstein.

Epsteins tidligere kjæreste, Ghislaine Maxwell, ble nylig pågrepet og siktet for å ha bistått Epstein med å finne og lukke unge jenter til samleie.

Prinsen var i mange år gode venner med Maxwell og Epstein. Det er derfor mange mener at prinsen må ha hatt kjennskap til den avdøde milliardærens ulovlige aktiviteter. Da Epstein ble funnet død på cellen sin i New York i fjor, var han tiltalt for flere overgrep.

INVOLVERT?: Prins Andrew har nektet for å være innblandet i Jeffrey Epstein-saken. Foto: NTB Scanpix
INVOLVERT?: Prins Andrew har nektet for å være innblandet i Jeffrey Epstein-saken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Andrew nektet i et intervju med BBC i november for at han visste om noe av det Epstein var tiltalt for. Blant anklagerne er Virginia Giuffre, som hevder at hun ble tvunget av Epstein til å ha samleie med prinsen da hun var 17 år.

PRINS PÅ FEST: I kjølvannet av overgrepsanklager og spørsmål rundt vennskapet til avdøde Jeffrey Epstein, sier prins Andrew sier i et nytt intervju at han ikke skjønner hvordan han har fått stempelet som «partyprins», da han ikke lenger fester. Bilder av prinsen i Saint-Tropez sier det motsatte. Foto: Coleman-Rayner / Stella Pictures. Klipp: Emilie Rydning Vis mer

60-åringen har uttalt at han angrer på sin «dårlige dømmekraft» i relasjonen til Epstein.

Tidligere i sommer ble det kjent at USA trolig ikke kan tvinge den britiske prinsen til å samarbeide i etterforskningen. Det var vurderingen fra jusseksperter nyhetsbyrået AP har snakket med, i forbindelse med saken der påtalemyndigheten i USA forsøker å få den britiske prinsen i tale om hans forhold til den avdøde milliardæren.

LES OGSÅ: - Hennes tid kan være over

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer