Hertuginne Kate:

Toppløsbilder av Kate førte til millionbot

Fransk magasin må grave dypt i lommeboken etter å ha tatt lettkledde bilder av prins Williams kone.

FÅR OPPREISNING: Fem år etter at toppløsbilder av hertuginne Kate ble publisert i et fransk magasin, er bladet blitt funnet skyldig i brudd på privatlivets fred og må betale omlag én million kroner i oppreisning til prins William og hertuginne Kate. Foto: NTB scanpix
FÅR OPPREISNING: Fem år etter at toppløsbilder av hertuginne Kate ble publisert i et fransk magasin, er bladet blitt funnet skyldig i brudd på privatlivets fred og må betale omlag én million kroner i oppreisning til prins William og hertuginne Kate. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Det franske magasinet Closer Magazine er blitt dømt til å betale 100 000 euro (ca. 930 000 kroner, red.anm), etter at bladet publiserte toppløsbilder av hertuginne Kate av Cambridge.

Det melder CNN og Sky News.

Magasinets redaktør, Laurence Pieau, og eieren, Ernesto Mauri, må i tillegg betale mellom 45 000 og 50 000 euro i bøter hver. Dette er den høyeste boten de kunne bli idømt, ifølge Sky News.

Beløpene er imidlertid mye mindre enn det hertugparet søkte i oppreisning - 1,5 millioner euro.

Brøt privatlivets fred

Bildene av hertuginne Kate og prins William, som ble tatt da de var på ferie i Sør-Frankrike, ble publisert i september 2012. Hertugparet ble fotografert med telelinser mens de slappet av ved bassenget på eiendommen til dronning Elizabeths nevø, David Linley.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer