Toppløsbildene splitter kongefamilien

Sarah støtter Kate - Phillip refser Sarah.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nakenbildene av Kate skaper hodebry for den britiske kongefamilien. Bildene er nå trykket i Frankrike, Irland og Italia, og kongehusets advokater jobber på spreng med å forsøke å stoppe bildene.

Den fritttalende Sarah Ferguson støtter nå Kate - og gir i et intervju med den britiske avisen The Mail hertuginnen full støtte:

- Alle har rett til et privatliv. Dette er en ødeleggende invasjon av ens private rom. Det er både beklagelig og avskyelig, sier Sarah.

Dette har fått dronning Elizabeths ektemann prins Phillip til å se rødt.

- Prins Philip synes ikke Sarah har noen rett til å snakke om de kongelige, ettersom hun selv ikke har vært kongelig siden 1996. Husk at hun ikke engang var invitert til bryllupet, sier en kilde til Radaronline.

Ifølge nettstedet mener dronning Elizabeths ektemann at Sarah støtter Kate bare for å oppnå egen vinning:

- Phillip tror Sarah sammenlignet Kates toppløs-skandale med sin egen i 1992 bare for å få oppmerksomhet. Han tror hun gjør dette bare for selv å fremstå bedre i folks øyne, forteller kilden videre.

I 1992 gikk det frekke bilder av Fergie verden rundt. Sarah lå på en solseng mens en amerikansk forretningsmann fra Texas regelrett slikket tærne hennes.

Britiske medier har ennå ikke trykket bildene av Kate og William, men nakenskandalen er forsidemat i alle aviser i England, og avisene trykker selvsagt bilder av de utenlandske forsidene med toppløs-Kate.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Hvorfor drikker Kate bare vann?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer