Tok med Mary på hasjfest

Mens hasjrøyken lå tykt over lokalet, rocket småbarnsforeldrene Frederik og Mary på første rad...

UTDRIKNINGSLAG: Fredrik startet festen på utdrikningslag i Stockholm og holdt det gående på eksklusive Club Plaza til langt uti de små timer... Foto: All Over Press
UTDRIKNINGSLAG: Fredrik startet festen på utdrikningslag i Stockholm og holdt det gående på eksklusive Club Plaza til langt uti de små timer... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Partyprinsen!


Kronprins Frederik (37) rakk akkurat å bytte skjorte etter utdrikningslaget til sin gode venn i Stockholm, før han tok kona Mary (34) med på rockekonsert i København.


Sammen med et vennepar dro kronprinsparet til den beryktede fristaden Christiania - kjent for sin omstridte flyt av narkotika - for å høre på bandet Red Hot Chili Peppers.


Det eneste som skilte de kongelige VIP-gjestene fra resten av den energiske folkemassen, var sikkerhetsvaktene. Og mens lille prins Christian (6 mnd.) var hjemme med barnevakten, moret foreldrene seg blant hasjrøykende ungdom.


Frederik bar ikke preg av at han kom rett fra et fyllekalas i Sverige, som var blitt avsluttet bare timer tidligere.


Turboprinsen hoppet energisk opp og ned foran scenen, og kona var ikke noe dårligere...


- Det var en helt fantastisk konsert ! sa Mary til dansk Se og Hør etter konserten. Kronprinsessen var for anledningen pyntet med både øreplugger og diamantøredobber.


Og om noen dager braker det løs igjen for kronprins Frederik. Da reiser han på seiltur i Middelhavet med kameratene.


Han kan sikkert trenge en ferie etter all festingen...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer