Prinsesse Ingrid Alexandra:

Tok med kjæresten på familieferie

Magnus er godt inne i varmen hos kronprinsparet.

KJÆRLIGHET: Prinsesse Ingrid Alexandra nyter livet sammen med kjæresten. At han passer godt inn i familien hennes, er nok et stort pluss. Foto: Andreas Fadum
KJÆRLIGHET: Prinsesse Ingrid Alexandra nyter livet sammen med kjæresten. At han passer godt inn i familien hennes, er nok et stort pluss. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vakte stor oppmerksomhet da Se og Hør i juni kunne avsløre at prinsesse Ingrid Alexandra (18) hadde fått seg kjæreste. Bærum-gutten Magnus Heien Haugstad (22) hadde vært sammen med prinsessen i en god stund før han dukket opp i feiringen av henne på Slottet.

Ingrid Alexandra sendte flere blikk mot sin store kjærlighet under den storslåtte middagen, som var i regi av hennes besteforeldre, kong Harald (85) og dronning Sonja (85).

Og han har allerede blitt en del av svigerfamilien, med besøk hjemme på Skaugum og nå turer til utlandet. Les alt om den spennende ferien på Se og Hør Pluss her.

Ut på tur

Etter det Se og Hør kjenner til reiste hele kronprinsfamilien på en ferie sammen for litt siden, også med prinsessens utvalgte. Det startet med en koselig flytur, der Ingrid og Magnus holdt hender, lente seg mot hverandre og så svært forelsket ut.

Selve ferien, som du kan lese om på Se og Hør Pluss, ble lagt til sørlige strøk i Europa.

Kjæresteforholdet mellom prinsessen og den unge Bærum-mannen har vært en godt bevart hemmelighet i kronprinsfamilien i lengre tid. Men da Ingrid Alexandra fylte 18, var de klare for å vise ham frem i offentligheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer