Prinsesse Ingrid Alexandra:

Tok med kjæresten på familieferie

Magnus er godt inne i varmen hos kronprinsparet.

KJÆRLIGHET: Prinsesse Ingrid Alexandra nyter livet sammen med kjæresten. At han passer godt inn i familien hennes, er nok et stort pluss. Foto: Andreas Fadum
KJÆRLIGHET: Prinsesse Ingrid Alexandra nyter livet sammen med kjæresten. At han passer godt inn i familien hennes, er nok et stort pluss. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det vakte stor oppmerksomhet da Se og Hør i juni kunne avsløre at prinsesse Ingrid Alexandra (18) hadde fått seg kjæreste. Bærum-gutten Magnus Heien Haugstad (22) hadde vært sammen med prinsessen i en god stund før han dukket opp i feiringen av henne på Slottet.

Ingrid Alexandra sendte flere blikk mot sin store kjærlighet under den storslåtte middagen, som var i regi av hennes besteforeldre, kong Harald (85) og dronning Sonja (85).

Og han har allerede blitt en del av svigerfamilien, med besøk hjemme på Skaugum og nå turer til utlandet. Les alt om den spennende ferien på Se og Hør Pluss her.

Ut på tur

Etter det Se og Hør kjenner til reiste hele kronprinsfamilien på en ferie sammen for litt siden, også med prinsessens utvalgte. Det startet med en koselig flytur, der Ingrid og Magnus holdt hender, lente seg mot hverandre og så svært forelsket ut.

Selve ferien, som du kan lese om på Se og Hør Pluss, ble lagt til sørlige strøk i Europa.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Kjæresteforholdet mellom prinsessen og den unge Bærum-mannen har vært en godt bevart hemmelighet i kronprinsfamilien i lengre tid. Men da Ingrid Alexandra fylte 18, var de klare for å vise ham frem i offentligheten.

Siden er det blitt flere synlige treff - som da «svigermor» Mette-Marit (49) inviterte til bursdagsfeiring hjemme på Skaugum i august. Da kunne Se og Hør endelig bringe de første bildene av kjæresteparet sammen.

Ingrid Alexandra og Magnus kom kjørende sammen til Skaugum, med Magnus bak rattet. En times tid etterpå kom de kjørende ut igjen, denne gang med kronprinsfamiliens yngste tilskudd, labradoodlen Molly Fiskebolle, på prinsessens fang.

Gikk verden rundt

Selv om verken prinsesse Ingrid Alexandra eller kjæresten har kommentert forholdet sitt offentlig, gikk Se og Hørs kjærestenyhet verden rundt etter å ha blitt avslørt.

OL-VINNER: Freestyle-kjører Birk Ruud var i det lystige hjørnet da Rød Løper pratet med ham før feiringen av prinsesse Ingrid Alexandra i Deichman Bibliotek torsdag 17. juni. Video: Luna Lea Vis mer

Danske Ekstra Bladet skrev blant annet at «utover konger, dronninger, prinser og prinsesser fra hele Europa var det også invitert en helt spesiell gjest til den norske tronarvingens fødselsdag». Deres danske kolleger i Se og Hør og Avisen viet også spalteplass til den kongelige romansen.

I Tyskland er interessen for det norske kronprinsparet enorm, og da i særdeleshet for kronprinsesse Mette-Marit. Og når datteren har fått seg kjæreste, blir det selvsagt slått stort opp.

Tyske GALA skrev at Slottet verken vil bekrefte eller avkrefte nyheten - og at bare Ingrid Alexandra selv vet om hun er «hodestups forelsket».

Noe bekreftende svar fra Slottet har vi ikke fått. På spørsmål fra Se og Hør om hvordan kongefamilien reagerer på all oppmerksomheten rundt prinsesse Ingrid Alexandras kjæresteforhold, uttalte Slottets kommunikasjonssjef Guri Varpe følgende:

- Vi kommenterer ikke kongefamiliens privatliv.

LES OGSÅ: - Det var forferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer