Tok med hunden på dressurkurs

Milly Kakao bet Mette-Marit i leppen . I i helgen lærte Haakon hunden kongelig etikette.

BITT AV VALPEN: På dette bildet hygger kronprinsfamilien seg med sin nye valp Milly Kakao i parken på Bygdø Kongsgård. Men kort tid etter måtte Mette-Marit til legevakten etter at hun ble bitt av valpen. Foto: Fotograf Veronica Mel�
BITT AV VALPEN: På dette bildet hygger kronprinsfamilien seg med sin nye valp Milly Kakao i parken på Bygdø Kongsgård. Men kort tid etter måtte Mette-Marit til legevakten etter at hun ble bitt av valpen. Foto: Fotograf Veronica Mel� Vis mer
SEHER.NO: I fjor fikk Kronprinsfamilien et nytt familiemedlem, nemlig hunden Milly Kakao, som er blanding mellom labrador og puddel.
 
Nå har kronprins Haakon (38) gått på kurs for å få litt mer dreis på familiens firbeinte venn, skriver Se og Hør. Helgen tilbragte han nemlig på aktiviseringskurs på Drøbak Hundehotell.
 
Se bilder av Haakon på dressurkurs i Se og Hør som er i salg nå!

Kort tid etter at Kronprinsfamilien hadde fått sin nye kjæledegge, ble det kjent at hunden hadde bitt kronprinsesse Mette-Marit under lek, noe som førte til at Haakons bursdagsfeiring ble avbrutt.

- Kronprinsessen fikk en rift i den nederste leppen. Det hele var svært udramatisk, men for å være på den sikre siden tok kronprinsessen kontakt med legevakten for å få en stivkrampesprøyte, skrev assisterende kommunikasjonssjef Sven Gj. Gjeruldsen ved Slottet etter hendelsen.

Hendelsen førte nok til at Kronprinsparet følte at den smårampete hunden trengte litt dressur, og 
helgens treningsøkt skal ifølge Se og Hør ha kostet 1950 kroner.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du har ikke lov til å spise av huset