Prins Harry og hertuginne Meghan:

- To selvopptatte og egosentriske mennesker

Tv-profilen Piers Morgan går nok en gang til angrep mot Meghan og Harrys sjokkbeslutning.

KRITISK: Tv-profil og journalist Prins Morgan (54) er ikke nådig i sin kritikk mot hertuginne Meghan (38). Nå gjør han det igjen. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Tv-profil og journalist Prins Morgan (54) er ikke nådig i sin kritikk mot hertuginne Meghan (38). Nå gjør han det igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Krasse tirader mot kjendiser er for lengst blitt et varmerke for den britiske tv-personligheten og journalisten Piers Morgan (54). Enten det handler om Kardashian-familien, Ariana Grande (26) eller Victoria Beckham (45) - er 54-åringen sjelden langt unna når det blåser opp til storm.

Også hertuginne Meghan (38) har fått gjennomgå av den rappkjefta briten. Særlig etter nyheten om Meghan og ektemannen Harrys kongehus-exit har Morgan for alvor rast fra seg, blant annet ved å kalle hertugparet for «skamløse, bortskjemte drittunger».

54-åringen sparer heller ikke på kruttet i den nye dokumentaren «Harry & Meghan: The Royals In Crisis», som - slik navnet tilsier - omhandler nettopp hertugparets sjokkavgjørelse.

Tordentale

I dokumentaren, som er produsert av det amerikanske kjendisnettstedet TMZ, går Morgan så langt som å påstå at hertugparets avgjørelse kan bety «begynnelsen på slutten for det britiske monarkiet».

Videre advarer 54-åringen hertuginnen, som han mener er roten til oppstyret, mot å tro at hun kommer godt ut av situasjonen.

- Hvis Meghan tror at hun kommer ut av dette som en slags Diana-figur, må hun tenke seg om igjen. Det kommer ikke til å skje, konstaterer han i dokumentaren, ifølge The Mirror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer