Meghan Markle i brudekjole:

Tjuvstartet på sitt kongelige bryllup

Gifteklare Meghan Markle spilte inn bryllupsscener kort tid før hun ofret karrieren for prins Harry.

HVIT BRUD:
Meghan Markle viste
seg i brudekjole under
innspillingen av «Suits». Foto: USA Network
HVIT BRUD: Meghan Markle viste seg i brudekjole under innspillingen av «Suits». Foto: USA Network Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Samtidig som avisene i England gleder seg over det kommende bryllupet mellom prins Harry (33) og Meghan Markle (36), tok Meghan på seg brudekjolen foran kamera.

Hennes rollefigur Rachel Zane gifter seg nemlig i TV-serien «Suits»!

Scenen ble spilt inn på King Edward Hotel i Toronto der Meghan hadde på seg en brudekjole til 45 000 kroner fra Anne Barge.

Har livvakter

Tidligere i november ble det også offisielt bekreftet at Meghan forlater «Suits» etter å ha spilt inn syv sesonger av TV-serien.

Etter at Meghan og Harry møttes i 2016, har hun fått livet snudd på hodet.

Fra å ha levd en relativt anonym tilværelse, eksorteres hun nå av livvakter døgnet rundt.

SAMMEN I HJEMBYEN: Meghan
og prins Harry smilte bredt, da de viste seg for første
gang sammen etter forlovelsen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I HJEMBYEN: Meghan og prins Harry smilte bredt, da de viste seg for første gang sammen etter forlovelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tirsdag ble det kjent at paret vil gifte seg i St. Georges Chapel i Windsor Castle i mai 2018.

Kongefamilien vil selv betale for bryllupet.

Fest på Windsor

Etter gudstjenesten vil det trolig bli holdt en stor bryllupsfest for familie og venner på Windsor Castle, som er hjemmet til dronning Elizabeth (91). Det er slett ikke utenkelig at kronprins Haakon (44) og kronprinsesse Mette-Marit (44) vil bli invitert i bryllup!

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Til CNN skal en talsmann for Markle ha uttalt at hun vil beholde sitt amerikanske statsborgerskap gjennom prosessen med å bli britisk statsborger.

- Det er for tidlig å si om hun vil beholde dobbel nasjonalitet, skal talsmannen ha uttalt. Ifølge CNN vil en slik prosess ta flere år.

Siste kongelige bryllup på flere år

Hoffreporter i Se og Hør, Caroline Vagle, sier at prins Harry selv hintet om en mulig forlovelse under et arrangement tidligere i høst.

GIFTERMÅL NESTE: Prins Harry og Meghan Markle møtte pressen etter nyheten om at de skal gifte seg til våren. Video: AP / Foto: NTB/Scanpix Vis mer

- Det at Meghan har takket nei til flere sesonger som skuespiller i «The Suits», har også vært en faktor som har vært med å overbevise om at hun var i ferd med å forbedrede seg til sitt livs rolle - nemlig «prinsesserollen». Nå er hun i gang med å tilpasse seg sitt kongelige liv. Hun har flyttet til London, og bryllupsplanene er nok allerede godt i gang, fortalte Vagle, som gleder seg stort til den kongelige begivenheten.

- Kongelige bryllup er alltid gøy, og dette blir et av de siste på mange år. Så nå er det bare å glede seg til våren, legger hun til.

LES OGSÅ: Avslører kongelige bryllupsdetaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer