Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Tilliten er borte for alltid

Rakk ikke gjennomføre sin «hemmelige» plan før dronningen døde.

KONGEFAMILIEN: Prins Harry og hertuginne Meghan sitt forhold med kongefamilien har sett bedre dager. Foto: John Rainford/ Splash News
KONGEFAMILIEN: Prins Harry og hertuginne Meghan sitt forhold med kongefamilien har sett bedre dager. Foto: John Rainford/ Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er litt over en måned siden dronning Elizabeth gikk bort, 96 år gammel. Monarken satt på den britiske tronen i 70 år.

Dronningens død har vært med å sette forholdet i kongenfamilien på spill.

Det er heller ingen hemmelighet at forholdet mellom det britiske kongehuset og prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) har sett bedre dager. Siden paret trakk seg fra flere av sine kongelige plikter i 2020 har det stormet rundt ekteparet.

Men ifølge The Sun skal ekteparet ha hatt store planer om å snu krangelen en gang for alle.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Forbedre forholdet

I 2023 skulle de nemlig gjøre en samlet innsats for å forbedre forholdet mellom dronningen og resten av kongefamilien.

– 2023 ville vært i gjenforeningens tegn, sier en kilde til The Sun.

Men teppet ble trukket vekk under føttene til prinsen og hertuginnen da dronningen gikk bort i september.

Kongelig forfatter, Robert Jobson (58), forteller til The Sun at Harry og Meghan aldri vil bli sett på som det samme igjen.

- Det er også veldig arrogant at de antar at de kan vinne tilbake tilliten fra Harrys far og bror. Den tilliten vil være borte for alltid.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause år de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer

Intervjubombe

Omtrent et år etter at prins Harry og hertuginne Meghan tok avgjørelsen om å trekke seg fra sine kongelige pliker, stilte paret opp i et svært omtalt intervju med talkshow-stjernen Oprah Winfrey (68).

I intervjuet fortalte prins Harry og hertuginne Meghan sin versjon om forholdet til flere medlemmer av den britiske kongefamilien.

Blant annet beskrev prins Harry et kjølig forhold til sin far, kong Charles (73). Prins Harry sa rett ut at han følte seg sveket av sin egen far da han og kona bestemte seg for å trekke seg fra de kongelige pliktene.

Paret fortalte også at på et tidspunkt under Meghans første graviditet ble gitt uttrykk for at det var bekymringer rundt hudfargen til barnet.

LES OGSÅ: Får kritikk etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer