Tilbake på jobb etter tre uker

Mette-Marit representerer igjen.

TRE UKERS PAUSE: Kronprinsesse Mette-Marit har tatt noen ukers pause etter et tettpakket program.  Foto: Reuters
TRE UKERS PAUSE: Kronprinsesse Mette-Marit har tatt noen ukers pause etter et tettpakket program. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kongehuset har nå offentliggjort at kronprinsesse Mette-Marit (38) skal være til stede ved åpningen av Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival fredag 9. mars.

Det er ingen ringere en Kölner Kammerchor og Collegium Cartusianum under ledelse av Peter Neumann som skal framføre Matteuspassjonen av Bach i Oslo Domkirke.

Mette-Marit har hatt en travel start på nyåret, med en rekke viktige møter og konferanser i Sveits og Tyskland. Mette-Marit har blant annet kastet glans over en Munch-utstilling, en UNAIDS-konferanse og en sosiale medier-messe, i tillegg til kongelige jubileumsfeiringer i inn- og utland.

Den siste tiden har imidlertid Mette-Marit glimret med sitt fravær i kongehusets offisielle kalender – og kronprinsessen har ikke vist seg offentlig siden 16. februar, hvor hun var på et arbeidsmøte i Geneve.

Nå begynner kalenderen å fylles opp for Mette-Marit, som i tillegg til åpningen av Kikemusikkfestivalen fredag skal være tilstede i Holmenkollen søndag. Mandag skal hun besøke et kvinnesenter i Oslo sentrum.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ansatte barnepike i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer