<strong>I London:</strong> Torsdag kveld var Meghan og Harry tilbake på jobb i London - og de så absolutt ut til å trives i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
I London: Torsdag kveld var Meghan og Harry tilbake på jobb i London - og de så absolutt ut til å trives i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan:

Tilbake på jobb etter sjokknyheten

Viser seg offentlig for første gang på nesten to måneder.

Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke returnerte prins Harry (35) til Storbritannia etter å ha oppholdt seg en lengre periode i Canada med kona hertuginne Meghan (38) og sønnen deres Archie (9 mnd.). Denne uken reiste også hertuginnen tilbake til Storbritannia, og torsdag kveld deltar hun på et kongelig oppdrag sammen med ektemannen.

Dette er første gang Meghan og Harry viser seg offentlig sammen siden 7. januar - dagen før de annonserte at de trekker seg tilbake fra sine kongelige plikter. Siden den gang har de oppholdt seg i Canada og holdt en svært lav profil.

Torsdag er imidlertid hertugparet sammen på jobb igjen i London, på det som er blant deres siste kongelige oppdrag før de offisielt trekker seg ut av kongehuset 31. mars.

Anledningen er den årlige Endeavor-utdelingen som finner sted i London sentrum. Arrangementet skal feire prestasjonene til sårede, skadde og syke menn og kvinner som har deltatt i sportslige aktiviteter det siste året, skriver Sky News.

Tilbake på jobb

Det var et opplagt hertugpar som møtte folket og pressen torsdag kveld. På bildene fra stedet ser hertugparet svært lykkelige ut. Meghan er kledd i en stilig, blå kjole og smiler til kameraene. Bildene av hertugparet er tatt idet de ankommer kveldens utdeling - som altså er det første offentlige oppdraget for Meghans del - siden 7. januar.

Prins Harry er også kledd i blått for anledningen - og passer også på at hans kjære holder seg tørr i det ruskete London-været.

<strong>PÅ JOBB:</strong> Torsdag viste Meghan seg offentlig for første gang på nesten to måneder. Foto: NTB Scanpix
PÅ JOBB: Torsdag viste Meghan seg offentlig for første gang på nesten to måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>PÅ OPPDRAG:</strong> Meghan holder et godt tak i Harrys arm på vei til kveldens utdeling. Foto: NTB Scanpix
PÅ OPPDRAG: Meghan holder et godt tak i Harrys arm på vei til kveldens utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>STRÅLTE:</strong> Hertugparet strålte i London torsdag kveld. Foto: NTB Scanpiz
STRÅLTE: Hertugparet strålte i London torsdag kveld. Foto: NTB Scanpiz Vis mer

Sist gang hertuginne Meghan ble sett offentlig, var som nevnt da hun og prinsen deltok på et arrangement på den kanadiske ambassaden i London i januar. Dagen etter kom sjokknyheten - og Meghan fløy til Canada hvor hun har oppholdt seg frem til nå.

<strong>MATCHET:</strong> Både hertuginnen og prinsen hadde valgt antrekk i blått for anledningen.
MATCHET: Både hertuginnen og prinsen hadde valgt antrekk i blått for anledningen. Vis mer

Hertugparet skal også utføre en rekke andre oppdrag på vegne av kongehuset før de offisielt trekker seg tilbake 31. mars. Blant annet skal Meghan markere kvinnedagen 8. mars, ifølge Sky News. Deres siste offisielle opptreden sammen som kongelige blir etter alt å dømme under markeringen av Commonwealth Day i Westminster Abbey 9. mars.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Meghan og Harrys kongelige plikter opphører formelt 31. mars - og fra da av vil de være økonomisk uavhengige, samt ikke lenger bruke sine kongelige titler.

Da hertuginne Meghan og prins Harry delte sjokkbeslutningen om å trekke seg tilbake som kongelige, kunngjorde de at de kommer til å tilbringe mer tid i Canada. Hertugparets talsperson uttalte også i februar at en 12 måneders overgangsperiode trer i kraft 31. mars, noe som betyr at deres kontor ved Buckingham Palace stenges 1. april i år.

LES OGSÅ: Corona-vitsen tar nettet med storm

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer