Hertuginne Meghan:

Tilbake på jobb etter sjokknyheten

Viser seg offentlig for første gang på nesten to måneder.

I London: Torsdag kveld var Meghan og Harry tilbake på jobb i London - og de så absolutt ut til å trives i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix
I London: Torsdag kveld var Meghan og Harry tilbake på jobb i London - og de så absolutt ut til å trives i hverandres selskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke returnerte prins Harry (35) til Storbritannia etter å ha oppholdt seg en lengre periode i Canada med kona hertuginne Meghan (38) og sønnen deres Archie (9 mnd.). Denne uken reiste også hertuginnen tilbake til Storbritannia, og torsdag kveld deltar hun på et kongelig oppdrag sammen med ektemannen.

Dette er første gang Meghan og Harry viser seg offentlig sammen siden 7. januar - dagen før de annonserte at de trekker seg tilbake fra sine kongelige plikter. Siden den gang har de oppholdt seg i Canada og holdt en svært lav profil.

Torsdag er imidlertid hertugparet sammen på jobb igjen i London, på det som er blant deres siste kongelige oppdrag før de offisielt trekker seg ut av kongehuset 31. mars.

Anledningen er den årlige Endeavor-utdelingen som finner sted i London sentrum. Arrangementet skal feire prestasjonene til sårede, skadde og syke menn og kvinner som har deltatt i sportslige aktiviteter det siste året, skriver Sky News.

Tilbake på jobb

Det var et opplagt hertugpar som møtte folket og pressen torsdag kveld. På bildene fra stedet ser hertugparet svært lykkelige ut. Meghan er kledd i en stilig, blå kjole og smiler til kameraene. Bildene av hertugparet er tatt idet de ankommer kveldens utdeling - som altså er det første offentlige oppdraget for Meghans del - siden 7. januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer