Kronprinsesse Mette-Marit:

Tilbake på jobb etter den tøffe tiden

Kronprinsessen deltok i barnetog i forbindelse med flyttingen av Oslos hovedbibliotek, Deichman.

TILBAKE PÅ JOBB: Kronprinsesse Mette-Marit var torsdag på sitt første offisielle oppdrag for året. Da gjestet hun Deichmans nye hovedbibliotek i Bjørvika i Oslo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
TILBAKE PÅ JOBB: Kronprinsesse Mette-Marit var torsdag på sitt første offisielle oppdrag for året. Da gjestet hun Deichmans nye hovedbibliotek i Bjørvika i Oslo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BJØRVIKA (Se og Hør): Det er liten tvil om at kongehusets medlemmer har hatt det tøft den siste tiden. Den tragiske nyheten om Ari Behns dødsfall første juledag har preget hele familien, og både kong Harald (82) og dronning Sonja (82) avlyste sine første oppdrag av året som følge av dødsfallet.

I tillegg har kong Harald vært innlagt på Rikshospitalet den siste tiden, som følge av svimmelhet. Han ble utskrevet onsdag, men er fortsatt sykmeldt. I denne perioden har kronprins Haakon (46) overtatt som regent.

Mette-Marit (46) har også i lengre tid slitt med helseutfordringer relatert til hennes kroniske sykdom, lungefibrose. Det har blant annet har ført til at hun har måttet avlyse flere offisielle oppdrag det siste året.

Torsdag var hun imidlertid tilbake på jobb i sitt første offisielle oppdrag for året.

- Det er veldig hyggelig at kronprinsessen ønsket å delta i dag, og også veldig hyggelig at hun også kommer til å delta under åpningen 28. mars, sier biblioteksjef Knut Skansen til Se og Hør.

Barnetog

Torsdag ettermiddag tok kronprinsessen imot barna som hjelper til med å flytte bøker fra Hovedbiblioteket Deichmans lokaler i Hammersborggata, til bibliotekets nye lokaler i Bjørvika, sammen med blant andre Oslos ordfører, Marianne Borgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer