Tilbake med bustete skjegg og ny sveis

Kronprinsparet møtte pressen for første gang etter «Dannelsesreisen».

TILBAKE MED TO ENDRINGER: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon er nå i Davos i Sveits for å delta på sitt første møte i Young Global Leaders i regi av World Economic Forum. Kronprinsen med mer bustete skjegg enn vanlig, og Mette-Marit med ko Foto: SCANPIX
TILBAKE MED TO ENDRINGER: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon er nå i Davos i Sveits for å delta på sitt første møte i Young Global Leaders i regi av World Economic Forum. Kronprinsen med mer bustete skjegg enn vanlig, og Mette-Marit med ko Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Onsdag møtte kronprinsparet pressen for første gang etter sin to måneder lange «dannelsesreise» med prinsesse Ingrid Alexandra (7), prins Sverre Magnus (5) og Mette-Marits sønn Marius Borg Høiby (13).

- Vi har fått muligheten til å være borte og tenke på andre ting enn vi pleier. Og vi har hatt mulighet til å se det vi gjør hjemme i Norge og sammenhenger i et annet perspektiv. I tillegg har det vært utrolig spennende å være sammen med familien, sier kronprins Haakon til NTB under pressemøtet i Davos.

- Vi har kost oss masse. Det har vært en fin opplevelse for hele familien, sier kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsparets tur skal blant annet ha gått til Tyrkia, India, Jordan og Bali.

Under turen har det tydeligvis skjedd så mye at kronpris Haakon ikke har rukket å stusse sitt vanligvis så velfriserte skjegg. Kronprinsesse Mette-Marit på sin side, hadde imidlertid rukket en tur til frisøren før hun møtte pressen.

- Det er hyggelig å ha dem tilbake igjen - brune og blide. Det er tydelig at kronprinsparet har hatt utbytte av de to frimånedene sammen med de tre barna, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

- Ellers merker jeg meg jo at Haakon nærmest har latt skjegget vokse vilt på turen, mens Mette-Marit tydeligvis har vært hos frisøren og klippet noen centimeter av det lange håret etter at hun kom tilbake til Europa, sier han.

Også i sommerferien har Haakon for vane å la skjegget gro.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slakter bildene av kongefamilien