<strong>FORELSKA:</strong> Haakon og Mette-Marit nøt hverandres selskap under oppholdet. Foto: Stella Pictures
FORELSKA: Haakon og Mette-Marit nøt hverandres selskap under oppholdet. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tilbake igjen etter sykdommen

Kronprinsparet viste kjærligheten på sporty Rena-besøk.

Publisert
Sist oppdatert
Se de romantiske - og sporty - bildene av kronprinsparet nederst i saken!

SEHER.NO: Kronprinsparet avsluttet i dag togturing Norge rundt med et besøk på Rena i Hedemark. I går måtte Kronprinsesse Mette-Marit avlyse et besøk i Melhus på grunn av sykdom, men det var en meget opplagt kronprinsesse som allerede i dag viste at hun har kommet seg.

Rena-besøket viste seg å være en sporty opplevelse for kronprinsparet, som fikk testet ut veiene på to hjul - og innimellom gudstjeneste og håndhilsing på barna og voksne som hadde møtt opp fikk Haakon og Mette-Marit tid til å pleie kjærligheten.

Mesteparten av tiden sto ekteparet tett omslynget, og gentleman som Haakon er sørget han for at kona holdt varmen med en tykk ullkåpe.

I august i år var kronprinsparet på besøk i Hedemark, men rakk ikke innom Rena - og lovet at de skulle komme tilbake igjen. Og jammen ser det ikke ut til at det forelskede paret holder ord...

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hårreisende dag for dronningen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer