Tilbake for første gang siden bryllupet

Kate fikk et hyggelig gjensyn med kirken hun giftet seg i.

GODE MINNER: Kate og William ankommer Westminister for å feire prinsens bestemor. Sist gang Kate var her, sto hun selv brud.  Foto: All Over Press
GODE MINNER: Kate og William ankommer Westminister for å feire prinsens bestemor. Sist gang Kate var her, sto hun selv brud. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Tirsdag var hertuginne Kate sammen med resten av den engelske kongefamilien i gudstjenste i Westminister Abbey for å feire 60-årsdagen for dronning Elizabeths kroning.

Hertuginnen viste stolt frem sin stadig større mage da hun entret kirken - og de gode minnene strømmet nok på. Sist gang Kate besøkte kirken var nemlig da hun sto brud for drøye to år siden!

Hertuginnen så ut til å være i strålende form, og var lekkert antrukket i en pudderfarget mammakjole og trekvartermet kåpe fra Jenny Packham, hatt fra Jane Taylor og pumpsfra LK Bennett.

Fotografene var selvfølgelig på plass for å få de beste blinkskuddene fra det som er en av Kates siste jobber før hun går ut i permisjon. Men det var ikke bare Kates mage som fikk oppmerksomhet denne gangen. Det var også knyttet stor spenning til hvor vidt prins Philip ville være til stede under gudstjenesten eller ikke.

I går måtte prinsen, som fyller 92 år på mandag, trekke seg fra gallamiddagen for Royal National Institute of Blind People. Ifølge den britiske avisen Daily Mail skal prinsen ha begynt å føle seg dårlig på søndagen, og bestemte seg derfor for å melde avbud i siste sekund.
 
Det er ganske sjelden prinsen velger å avstå fra offisielle arrangementer, så mange fryktet at dette kunne være alvolig. Prinsen har vært innlagt på sykehuset flere ganger de siste årene med både hjertetrøbbel og med urinveisinfeksjon. Heldigvis ser det ut til å ha gått bra denne gangen også.


Les også: - Vil kalle babyen Diana


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer