<strong>LONDON:</strong> Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var onsdag kveld på plass i den britiske hovedstaden på kjendisspekket premiere. Foto: NTB Scanpix
LONDON: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var onsdag kveld på plass i den britiske hovedstaden på kjendisspekket premiere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel:

Tilbake etter uventet pause

Det svenske kronprinsesseparet dukket opp på kjendisspekket festpremiere i London.

Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober meldte det svenske kongehuset at kronprinsesse Victoria (42) og prins Daniel (46) tar en pause fra kongelige plikter. Beskjeden kom i kjølvannet av at kongehuset meldte at barna til prinsesse Madeleine (37) og prins Carl Philip (40) ikke lenger er en del av det svenske kongehuset.

Sammen med sine to barn prinsesse Estelle (7) og prins Oscar (3) skulle kronprinsesseparet tilbringe litt etterlengtet kvalitetstid. Det meldte Svensk Damtidning.

Nå ser de derimot ut til å være tilbake til ansvaret og hverdagen. Den svenske tronarvingen og ektemannen dukket nemlig opp på rød løper i London onsdag denne uken, klare for premiere på Max Martin-musikalen «& Juliet».

KJEDELIG: Det er ikke alltid like lett å holde 100% fokus under lange forsamlinger. Det fikk den svenske kongefamilien føle på nylig. Video: Expressen TV Vis mer

Rett fra kongelige plikter

Selv om paret var på plass i London i går kveld, hadde de allerede hatt en fullspekket dag hjemme i Stockholm.

Ifølge Svensk Damtidning var Victoria og Daniel til stede på slottet tidligere samme dag i anledning Global Child Forum 2019, et forum som har til hensikt å fremme barns rettigheter i samsvar med FNs barnekonvensjon.

<strong>FESTPREMIERE:</strong> Kronprinsparet kom rett fra en lang arbeidsdag i Stockholm til festpremiere i London. Foto: NTB Scanpix
FESTPREMIERE: Kronprinsparet kom rett fra en lang arbeidsdag i Stockholm til festpremiere i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer

På plass i London var derimot kronprinsesseparet selv i fokus, da det var duket for en romantisk helaften med «& Juliet» og diverse andre celebre gjester.

Svensk Damtidning beskriver musikalen som en fantasifull oppfølger til Shakespeares klassiker «Romeo og Julie». I Shakespeares skuespill tar Julie sitt eget liv når hun tror hennes elskede Romeo er død. Hun lever derimot videre i Max Martin-musikalen.

Stjernespekket

Premieren av musikalen var ikke annet enn stjernespekket. Blant de oppmøtte så man Simon Cowell (60), som den siste tiden har sjokkert med sin vektnedgang.

<strong>SIMON COWELL:</strong> Stjernedommeren med kjæresten Lauren Silverman. Foto: NTB Scanpix
SIMON COWELL: Stjernedommeren med kjæresten Lauren Silverman. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også artist og tidligere One Direction-medlem Liam Payne (26) dukket opp. Han hadde selskap av sin nye kjæreste Maya Henry (19), som han debuterte på rød løper sammen med tidligere i høst.

<strong>LIAM PAYNE:</strong> Artisten tok med seg kjæresten Maya Henry på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
LIAM PAYNE: Artisten tok med seg kjæresten Maya Henry på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Andre kjente fjes kronprinsparet kunne menge seg med på premieren var stjerneartistene Jessie J (31) og Ed Sheeran (28).

<strong>JESSIE J:</strong> Artisten kom alene på festpremieren av musikalen. Foto: NTB Scanpix
JESSIE J: Artisten kom alene på festpremieren av musikalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjendisvenn

Dette er på ingen måte første gang kongelige har menget seg med kjendisene. Vår egen prinsesse Märtha Louise (47) er heller ikke fremmed for stjernemøter. I sommer møtte prinsessen nemlig Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (47).

Skuespilleren er nemlig god venn av prinsessens kjæreste Durek Verrett (44), og Märtha Louise ble introdusert for Paltrow da paret var i Los Angeles i sommer. I anledning stjernemøtet la Märtha ut to bilder på Instagram av seg selv sammen med Paltrow.

Til bildet skrev hun følgende:

«Å møte fantastiske mennesker som får oss til å vokse er livets gave, synes du ikke? Å møte Gwyneth Paltrow var en gave. Din visdom, styrke, ditt klare syn og myke personlighet med god humor er så inspirerende. Takk for at du er den du er og tar oss imot med åpne armer. Ser frem til vårt neste møte».

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

Paltrow er ikke den eneste celebre vennen Verrett kan smykke seg med. Tidligere har han også delt bilder på Instagram sammen med Nina Dobrev (30) og James Van Der Beek (42) - så man skal ikke se bort fra at flere kjendismøter står og venter på prinsesse Märtha Louise i fremtiden.

I løpet av sommeren fikk prinsessen dessuten møte skuespiller Antonio Banderas (59), da hun og Verrett bodde hos stjernen i Marbella i forbindelse med Starlite-gallaen.

LES OGSÅ: Ut mot rykteflommen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer