Tilbake der de først møttes

- Lykken formelig stråler av dem...

LYKKEN STRÅLER: Se og Hørs hoffekspert, Kjell Arne Totland, sier at lykken stråler for det kommende ekteparet. Foto: Reuters
LYKKEN STRÅLER: Se og Hørs hoffekspert, Kjell Arne Totland, sier at lykken stråler for det kommende ekteparet. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: Torsdag var prins William (28) og hans kommende brud, Kate Middleton (29), på sitt aller første offisielle oppdrag sammen, da de besøkte Anglesey i Nord-Wales.

Fredag ventet et nytt oppdrag det kommende brudeparet, da William og Kate besøkte St. Andrews-universitetet i Skottland, stedet der de først møttes.- Det må jo være veldig spesielt for William og Kate å være tilbake der de i sin tid møttes - og også bodde sammen i flere år. Og de møter sikkert mange «gamle kjente» både på universitetet og blant publikum som er møtt fram for å hylle dem, sier Se og Hørs hoffreporter, Kjell Arne Totland, til Seher.no.

Kate og William var besøkte stedet i anledning universitetets 600-årsfeiring. Totland mener at det kommende ekteparet virker som et bra team.

- Som i Anglesey i Wales i går er det veldig tydelig at William og Kate allerede er et svært godt team som hjelper og støtter hverandre – og lykken formelig stråler av dem. Dette lover virkelig godt for monarkiets fremtid i Storbritannia.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sammen på jobb for første gang

SPESIELT: Ifølge Totland må det være en spesiell følelse for Kate og William å være tilbake på St.Andrews. Foto: Reuters
PÅ OPPDRAG: William og Kate på sitt andre offisielle oppdrag på to dager. Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters