Prinsesse Anne:

Til prinsessen:
- Vakker og sexy

Kommentaren vil trolig ikke gå i glemmeboken for prinsesse Anne med det første.

BRYTER UT I LATTER: Prinsesse Anne var tirsdag ute på oppdrag da hun fikk en helt spesiell kommentar. Foto: Jacob King/Pa Photos/NTB
BRYTER UT I LATTER: Prinsesse Anne var tirsdag ute på oppdrag da hun fikk en helt spesiell kommentar. Foto: Jacob King/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Det er en kjent sak at medlemmer av de ulike kongefamiliene har en kalender som ikke likner mange andres. De reiser verden rundt på oppdrag og representerer landene sine i flere offentlige sammenhenger året rundt.

Mye av jobben handler også om å møte folket, og enkelte møter får ekstra stor oppmerksomhet. Slik var det for prinsesse Anne (71) denne uken, som besøkte Riding for the Disabled, som er et av hennes beskytterskap.

Ifølge Kongehuset fungerer ordningen med beskytterskap her til lands som en anerkjennelse av organisasjoner og arrangementer innenfor viktige områder i samfunnslivet.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Veldig sexy

Prinsesse Anne er den eneste datteren til dronning Elizabeth (95) og avdøde prins Philip. Etter hennes oppdrag tirsdag denne uken har møtet med en liten gutt gått sin seiersgang i utenlandsk presse.

Hun traff nemlig en gutt som satt på hesteryggen, og ifølge Svensk Damtidning ramlet det en kommentar ut av ham som fikk prinsessen til å bryte ut i latter.

KONGELIG: Det er som regel knyttet stor spenning til kongelige besøk. Foto: Jacob King/Pa Photos/NTB
KONGELIG: Det er som regel knyttet stor spenning til kongelige besøk. Foto: Jacob King/Pa Photos/NTB Vis mer

- Er du dronningen? spurte han, hvorpå prinsessen svarte at det er moren hennes som er dronning.

- Du er veldig vakker, og veldig sexy, la den lille gutten til.

Organisasjonen har i ettertid delt bilder fra møtet, hvor man tydelig ser en lattermild prinsesse Anne.

«Det finnes en sjarm med å jobbe med barn. De kan si hva som helst», skriver organisasjonen til bildene.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- De kongelige møter mange på sin vei, og spesielt barn kan jo være frimodige i sine uttalelser, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle, og fortsetter:

- De får ofte spørsmål om de er prinsen, prinsessen, kongen og dronningen, men jeg vil tro den siste setningen denne gutten la på er av det sjeldne slaget. Man kan jo ikke gjøre annet enn å le!

LES OGSÅ: Slik er hertuginnens privatliv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer