Kronprinsesse Mette-Marit:

- Tikker av alle stilboksene

Kronprinsesse Mette-Marit dukket opp med iøynefallende veske.

JAGUAR: Kronprinsesse Mette-Marit troppet opp på Nordre Ål skole med ny veske med intet mindre enn en en jaguar på! Foto: Geir Olsen / NTB
JAGUAR: Kronprinsesse Mette-Marit troppet opp på Nordre Ål skole med ny veske med intet mindre enn en en jaguar på! Foto: Geir Olsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kronprinsesse Mette-Marit (49) avsluttet arbeidsuken i strålende solskinn på Lillehammer, hvor hun besøkte Nordre Ål skole og Norsk Litteraturfestival.

På skolen møtte hun en gjeng forventningsfulle førsteklassinger som skulle skrive fredagsbrev til bamsen sin. Ifølge kongehuset.no har elevene i Lillehammer-skolene svært gode leseresultater i nasjonal sammenheng.

Dette ville både barna og de voksne vise den kongelige gjesten, som selv er en lesehest, hvordan de får til.

Mens elevene var omringet av bamsene de skulle skrive til, hadde også kronprinsessen med sitt eget «dyr» til skolebesøket. Vel å merke en brodert jaguar på vesken!

- Vesken fra Paloma van den Akker tikker av alle stilboksene. Litt Gucci-aktig i uttrykket. Mini-størrelsen fortsetter å trende, og flettede vesker er overalt akkurat nå. Snill prislapp har den også, på i underkant av 1300 norske kroner, sier mote- og skjønnhetsansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir, om kronprinsessens nyervervelse.

Håndlaget

Vesken er altså fra det meksikanske merket Paloma van den Akker, som designer produkter laget med tradisjonelle teknikker i naturlige fibre og som er laget av håndverkere i Yucatan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer