<strong>I POLEN:</strong> Tirsdag dro kong Harald og dronning Sonja til Polen der de skal være frem til 11. mai.  Foto: NTB scanpix
I POLEN: Tirsdag dro kong Harald og dronning Sonja til Polen der de skal være frem til 11. mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tettpakket program i Polen

Kongeparet blir tatt imot av landets president Bronisław Komorowski og hans kone Anna Komorowska.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tirsdag formiddag var dronning Sonja (74) og kong Harald (75) opptatt på hver sin kant i Oslo.

Kongen la ned krans ved nasjonalmonumentet på Akershus Festning, mens Dronningen presenterte boken «Kongens Hus» på et pressemøte på Oscarshall.
 
Men etter å ha vist frem alle sine hjem til folket, kunne ikke Sonja vende nesen tilbake til en av sine flotte residenser. I stedet tok hun med seg ektemannen og det de måtte trenge til Polen.

Kongeparet ankom Warszawa på ettermiddagen tirsdag og onsdag er de klare for tre dagers statsbesøk med representanter fra regjering og næringsliv i Norge.
 
Men selv om det offisielle programmet ikke var i gang i går, forlot kongeparet Hotel Sheraton bare et par timer etter ankomst.

Sammen med den offisielle delegasjonen var de invitert til middag hos den norske ambassadøren Enok Nygaard (65).
 
Se og Hør er selvfølgelig også på plass for å dekke kongeparets reise i Polen, så følg med både på nett og i papirutgaven.
 


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kongen skyves til side 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer