PÅ FILM: Filmen "Diana" er snart å se på kino, og filmskaperne bak filmen skal viss nok invitere kontroversielle gjester til premieren.  Foto: All Over Press
PÅ FILM: Filmen "Diana" er snart å se på kino, og filmskaperne bak filmen skal viss nok invitere kontroversielle gjester til premieren. Foto: All Over PressVis mer

Terger på seg kongehuset

Filmskaperne bak kinofilmen «Diana» inviterer kontroversielle gjester på filmpremiere.

SEOGHØR.NO: 5.september har filmen «Diana» premiere på Leicester Square i London. Kritikerroste Naomi Watts spiller hovedrollen som prinsesse Diana, men nå frykter man at det er noen helt andre vil sole seg i glansen denne kvelden.

Ifølge den britiske avisen The Mirror planlegger filmskaperne å invitere kontroversielle gjester til den store premieren. Både Dinas tidligere butler Paul Burrell og Mohamed al-Fayed, faren til Dianas siste kjæreste Dodi, skal begge være på lista.

Ved å invitere disse to, riskerer filmskaperne å forarge det britiske kongehuset. Burrell har ingen høy stjerne hos kongefamilien. Han har kommet med en rekke avsløringer om sin tidligere arbeidsgiver etter hennes død - og har også vært tiltalt for tyveri av hennes eiendeler. Heller ikke Mohamed al-Fayed står høyt i kurs etter at han anklaget prins Charles og prins Philip for å stå bak dødsfallet til sønnen Dodi i bilulykken, som også drepte Diana.

Invitasjoner skal viss nok også bli sendt ut til hele kongefamilien, men lite tyder på at de vil komme. En kilde The Mirror har snakket med mener derimot at de frykter at medlemmer langt ut i familien skal bli fristet til å dra:

- De vet at ingen av de store navnene vil delta, men ved å invitere hele kongefamilien har de et håp om at noen er så desperat etter oppmerksomhet at de kommer, sier kilden til avisen.

LES OGSÅ: - Hun er verdens flotteste mamma