Kronprinsesse Victoria og prins Daniel:

- Tenk på barna deres

Det svenske kronprinsparet får kritikk for sin håndtering av coronaviruset.

KRITISERES: Flere uttrykker misnøye til måten det svenske kronprinsparet håndterer corona-krisen. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Flere uttrykker misnøye til måten det svenske kronprinsparet håndterer corona-krisen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I motsetning til myndighetene i Norge, har nabolandet i øst håndtert corona-krisen på en helt annen måte. Der holder de fremdeles skolene og arbeidsplasser åpne, og folk har mindre restriksjoner og forbud enn her hjemme.

Likevel er det flere svensker som tar situasjonen på alvor, og er bekymret for hvordan folk ikke holder avstand og tar forholdsregler. Blant dem som har fått sterk kritikk er kronprinsesse Victoria (42) og prins Daniel (46), som ennå er i fullt arbeid - i motsetning til flere andre kongelige i Skandinavia.

Reagerer

Flere kongelige, blant annet vår egen kronprins Haakon (46), har nemlig tatt i bruk videomøter for å nå ut til folk og bedrifter. Det svenske kronprinsparet, derimot, reiser fortsatt rundt og møter folk personlig. Det blir de nå kritisert for.

På Instagram har nemlig det svenske kongehuset delt en rekke bilder av Victoria og Daniel fra da de møtte RSSL (regionens ledelse ved spesielle hendelser journ.anm.), som deltar i styringen av det svenske helse- og sykehussystemet i håndteringen av coronaviruset. I tillegg har de besøkt forsvaret og en høgskole i løpet av de siste dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer