Kronprinsesse Mette-Marit:

Tekniske utfordringer på Instagram

Slottet jobber med å løse utfordringene.

INSTA-TRØBBEL: Kronprinsesse Mette-Marit har tirsdag problemer med sin Instagram-konto, som Slottet jobber med å løse. Foto: Lise Åserud / NTB
INSTA-TRØBBEL: Kronprinsesse Mette-Marit har tirsdag problemer med sin Instagram-konto, som Slottet jobber med å løse. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag formiddag skriver VG at kronprinsesse Mette-Marit (47) har tekniske utfordringer på Instagram. Tidligere har kronprinsessens offentlige profil vært åpen for alle, men den siste tiden har den blitt privat.

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, opplyser overfor avisen at det er noen tekniske utfordringer med kontoen, som de jobber med å løse.

BURSDAG: 20. juli i fjor fylte kronprins Haakon 47 år. I den anledning hadde kronprinsesse Mette-Marit valgt å hylle ektemannen på Instagram. Video: Instagram / Crownprincessmm. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Deler ofte bilder

Det har nå gått nesten syv år siden kronprinsesse Mette-Marit overrasket ved å anskaffe seg en offisiell konto på det populære sosiale mediet Instagram. Den gang delte hun en god gammeldags selfie.

I årene som har fulgt har hun titt og ofte delt bilder med sine 302 000 følgere fra både hverdagen sin og offisielle oppdrag. Spesielt under coronapandemien har hun oppdatert med gode ord og oppfordringer til folket.

«God fredag. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe, var noe av det kronprinsessen skrev like etter at pandemien slo inn i fjor.

RØRENDE: En tydelig rørt Mette-Marit og kronprins Haakon hold tale for Ingrid Alexandra under den kongelige konfirmasjonslunsj. Video: NRK. Vis mer

Flere hobbyer

På den samme bildedelingstjenesten har hun også avslørt at hun driver med veving. Men det er ikke den eneste hobbyen hun har: I fjor sommer publiserte hun et innlegg der hun viste frem en egenlagd blomsteroppsats laget av keramikk.

Den gang uttalte Se og Hørs kongehusekspert Anders Johan Stavseng at det det var imponerende hva kronprinsessen har fått til som nybegynner på keramikkfronten.

- Det første Mette-Marit laget var en roseoppsats i keramikk, bestående av rosa roser og grønne blader. Litt av et mesterstykke for en nybegynner, sa Stavseng den gang.

LES OGSÅ: Innrømmer å ha «stjålet» fra Mette-Marit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer